Universell lader Rask 40V Greenworks

ART.NR: 687206540
Lader 40V 2AH batteri på 30 minutter Lader 40V 4AH batteri på 50 minutter Lader 40V 5AH batteri på 60 minutter. Lad opp Greenworks-verktøyene dine med batterier og ladere. Med Greenworks batteridrevne verktøy er hagearbeid alltid en lek! Enten du bruker fridagen på å klippe plenen, trimme hekken, klippe grener eller noe helt annet, kan du glede deg over en problemfri, stillegående og klimavennlig hagedag. Vårt brede utvalg av hageredskaper har én viktig fellesnevner - maskinene drives av litium-ion-batterier av høy kvalitet med ulike spenninger og varierende antall wattimer.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Universell lader Rask 40V Greenworks

Lader 40V 2AH batteri på 30 minutter Lader 40V 4AH batteri på 50 minutter Lader 40V 5AH batteri på 60 minutter

Lad opp Greenworks-verktøyene dine med batterier og ladere
Med Greenworks batteridrevne verktøy er hagearbeid alltid en lek! Enten du bruker fridagen på å klippe plenen, trimme hekken, klippe grener eller noe helt annet, kan du glede deg over en problemfri, stillegående og klimavennlig hagedag. Vårt brede utvalg av hageredskaper har én viktig fellesnevner - maskinene drives av litium-ion-batterier av høy kvalitet med ulike spenninger og varierende antall wattimer. I denne kategorien har vi samlet alle våre batterier, ladere og såkalte batterisett.

Bruk samme batteri til flere verktøy
Det er fullt mulig å bruke samme batteri til alle Greenworks-verktøyene dine, så lenge verktøyene er fra samme serie. Greenworks tilbyr fire serier med ulike spenninger for ulike behov, noe som gjør det enkelt å investere i de verktøyene du trenger og bruke samme batteri til alle. Kjøper du et verktøy uten batteri, er prisen betydelig lavere, noe som betyr at du kan spare mye penger ved å velge verktøy fra samme serie. Visste du at 24V+24V-serien fungerer på nøyaktig samme måte som 24V-serien vår, bortsett fra at verktøyene har to batterier i stedet? Det betyr dobbelt så høy ytelse! Hvis du allerede har et verktøy fra den minste serien, kan du med andre ord kjøpe et verktøy til fra 24V+24V-serien og trenger bare å kjøpe et ekstra batteri.

Er det første gang du kjøper Greenworks-verktøy? Batterisettet er et perfekt alternativ!
Et batterisett inneholder ett eller to batterier og en lader. Å investere i et batterisett er ideelt hvis du kjøper Greenworks-verktøy for første gang, ettersom det gjør det rimeligere og gir deg alt du trenger i ett sett. Her finner du kompatible batterisett enten du investerer i verktøy fra vårt 24V-, 40V- eller 60V-sortiment. Du kan selvfølgelig også kjøpe separate batterier og ladere - kanskje du allerede har to 60V-verktøy som deler batteri, men finner ut at familien ønsker å bruke dem samtidig? Da kan du enkelt kjøpe et 60V-batteri til her!

Fordelene med våre batteridrevne hageredskaper uten ledning
Det er mange fordeler med å bruke elektriske hageredskaper i stedet for fossildrevne varianter! Ikke bare er de batteridrevne Greenworks-redskapene lette og dermed svært brukervennlige, du kan også stole på at de er støyfrie og ikke irriterer verken dine egne eller naboens ører mens du arbeider. Og du slipper å kjøpe fossilt drivstoff med jevne mellomrom og puste inn ubehagelig damp.

Tekniske detaljer
  • Batteritype: Li-Ion
  • Ladetid 2Ah: 24 minutter
  • LED-indikator: Ja
  • Spenning: 40V
  • Veggmontering: Ja
  • Vekt: 0,516 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks