Uterom & Terrassetak

Ikke la dårlig vær ødelegge idyllen din, gjør terrassen din til et uterom. Bestill ditt uterom og terrassetak fra Byggmax – raskt, enkelt og billig. Da kan du sitte ute sommer som vinter og nyte dagene og utsikten selv om det regner eller snør. Hvorfor ikke lese en god bok og spise en deilig middag ute i det fri, samtidig som du nyter naturen?

Kjøp ferdige pakker, monter eller bygg selv
Hos oss kan du realisere drømmen om et vakkert uterom. Vi har alt du trenger, enten du ønsker å bygge alt selv, eller planlegge ditt uterom og terrassetak i ferdige pakker. Du kan enkelt montere det selv ved å laste ned våre monteringsanvisninger. Det eneste du trenger å tenke på er hvilket type glass du vil ha på i uterom og terrassetak. Da er det lurt å tenke på hvilken årstid du vil bruke din hagestue mest. Du kan også gjøre det enklere for deg selv ved å kjøpe altantak som du enkelt monterer ved et ”click n lock”-system. Alle kan bygge sin uteromsdrøm og du finner alt du trenger, inklusive instruksjoner, hos oss.

Du kan også bygge uterommet selv
Det finnes ingen bedre følelse enn å vite at du har gjort alt sammen selv. Du kan bygge uterom og terrassetak helt fra bunnen av. Da kan du nyte godt av fordelene ved å planlegge nøyaktig hvordan du vil ha det. Du kan også bygge en nydelig hagestue med skyvevindu. Vi har skyvedører og skyvevinduer i deler som du kan kombinere etter dine ønsker. Men bygger du uterom med skyvevinduer må du huske at de finnes i både rettvendte og speilvendte varianter. Alle luker er skyvbare, men den ytterste luken i en rettvendt variant er på høyre side, sett utenfra. I den speilvendte varianten er luken plassert på venstre side.

Nyt resultatet året rundt
Når du er ferdig med byggingen av uterommet, kan du komplettere kosen med el- og belysning hvis du vil sitte der på sene kvelder. Kos deg i din egen hage og dra full nytte av dagslyset samtidig som du skjermer deg med tak som solskjerming for skadelige UV-stråler. Husk å velge rett type glass etter hvilken årstid du vil bruke hagestuen din – glasset rangeres etter sin evne til isolering for å unngå kondens. Du kan godt bruke skyvedøren i uterommet som ytterdør, bare du passer på å låse den. Alle våre skyvedører finnes i sikkerhetsglass. Sjekk ut vår seksjon for uterom og terrassetak for mer inspirasjon! Vi gir deg gladelig tips og råd. Spør oss hvis du er usikker.

Vi hjelper deg på vei
Du finner alt du trenger billig hos Byggmax. Vi leverer hjem til deg, men du kan også låne gratis tilhenger når du skal frakte ditt nye uterom og terrassetak fra oss. Trenger du tips og råd er vi behjelpelig. Realiser drømmen og gjør det selv!

Produkt 1-24 av 79

 1. Skyvedør Sommer
  2-4 dører, sikkerhetsglass
  -20% Tom 08/03
  Skyvedør Sommer
  Org. pris 4895   kr Du sparer 979   kr Ekstrapris 3916   kr /stk
 2. Glasstak
  Flere ulike varianter
  -10% Tom 08/03
  Glasstak
  Org. pris 13899   kr Du sparer 1389   kr Ekstrapris 12509   kr /stk
 3. Skyvedør Vår-høst
  2-4 dører, sikkerhetslgass i isolerkassett
  -20% Tom 08/03
  Skyvedør Vår-høst
  Org. pris 8275   kr Du sparer 1655   kr Ekstrapris 6620   kr /stk
 4. Komplett hagestue Feire
  Flere ulike varianter
  -15% Tom 08/03
  Komplett hagestue Feire
  Org. pris 69875   kr Du sparer 10481   kr Ekstrapris 59393   kr /stk
 5. Komplett hagestue Skape
  Flere ulike varianter
  -14% Tom 08/03
  Komplett hagestue Skape
  Org. pris 72450   kr Du sparer 10143   kr Ekstrapris 62307   kr /stk
 6. Tettebånd til plasttak
  Til polycarbonat-plasttak, 76/18-profil, 1115mm, 3-pakn
  Tettebånd til plasttak
  Pris fra
  39 95 kr /stk

Produkt 1-24 av 79