Uterom & Terrassetak

Hvis du tenker på at regn og vind kan ødelegge idyllen ute, kan du gjøre terrassen om til et uterom, med tak og vegger. Du kan få ditt uterom og terrassetak fra Byggmax, enkelt og billig. Da kan du sitte ute sommer som vinter og nyte dagene selv om det regner eller snør. Du kan velge mellom frittstående hagestue eller hva med en gapahuk på den ledige plassen på tomten. Mulighetene er mange, du bestemmer selv når du står for prosjektet.

 

Kjøp ferdig byggesett, monter eller bygg selv.

Hos oss får du realisert drømmen din om et stilig uterom. Vi har alt du trenger, enten du ønsker å bygge det selv, eller planlegge ditt uterom og terrassetak i ferdige pakker. Monteringen er enkel og kan lastes ned på siden vår. Det eneste du trenger å tenke på er hvilket type glass du vil ha i uterom og terrassetak. Da er det lurt å tenke på hvilken årstid du har lyst å bruke uterommet ditt mest. Alle kan bygge et uterom eller hagestue med hjelp fra oss. Du finner alt du trenger, inkludert instruksjoner hos oss.

 

Du kan bygge uterommet helt selv

Det finnes ingen bedre følelse å bygge noe selv, når den siste skyvedøren er på plass og alt er klart. Du kan bygge uterommet og terrassetaket fra bunnen av og da kan du nyte fordelene med å bestemme alt selv. Skal du ha skyvevinduer eller skyvedører ute eller inne?
Vi har skyvedører og skyvevinduer i deler så du kan kombinere etter dine egne ønsker.

 

Nyt resultatet året rundt

Når du er ferdig kan du komplettere utestuen med el- og lysbelysning hvis du ønsker å sitte i hagen på sene kvelder. Husk å velg rett type glass etter hvilken årstid du tenker å bruke uteplassen mest - når glasset rangeres etter sin evne til isolering for å unngå kondens. Alle våre skyvedører finnes i sikkerhetsglass og de kan brukes som ytterdør. Sjekk vår seksjon for uterom og terrassetak for mer inspirasjon!

 

Vi hjelper deg hele tiden - uansett byggeprosjekt!

Du finner alt du trenger billig på Byggmax. Vi jobber hele tiden med å holde prisen lav og kvaliteten høy. Vi leverer hjem til deg om du vil, men vi har også gratis hengerutleie hvis du ønsker å frakte det hjem selv! Velkommen til Byggmax

51 Produkter

 1. Glasstak
  Flere ulike varianter
  -10% Tom 30/05
  Glasstak
  Org. pris 20995   kr Du sparer 2099   kr Ekstrapris 18895   kr /stk
 2. SKYVEDØR
  Sikkerhetsglass | Sommer
  -15% Tom 30/05
  SKYVEDØR
  Org. pris 5975   kr Du sparer 896   kr Ekstrapris 5078   kr /stk
 3. SKYVEDØR
  Säkerhetsglas i isolerkassett | Vår-Høst
  -20% Tom 30/05
  SKYVEDØR
  Org. pris 9995   kr Du sparer 1999   kr Ekstrapris 7996   kr /stk
 4. SKYVEDØR, GRØNT FOKUS
  Sommer | Classic
  -20% Tom 30/05
  SKYVEDØR, GRØNT FOKUS
  Org. pris 3255   kr Du sparer 651   kr Ekstrapris 2604   kr /stk
 5. SKYVEVINDU, GRÖNT FOKUS
  Sommer | Classic
  -20% Tom 30/05
  SKYVEVINDU, GRÖNT FOKUS
  Org. pris 2255   kr Du sparer 451   kr Ekstrapris 1804   kr /stk
 6. Glasstak med reisverk
  Flere ulike varianter
  -10% Tom 30/05
  Glasstak med reisverk
  Org. pris 50995   kr Du sparer 5099   kr Ekstrapris 45895   kr /stk

51 Produkter