Plasttak

Med plasttak fra Byggmax kan du skape et flott uterom og forlenge utesesongen. Vi har et stort utvalg og har utstyret du trenger for et vellykket prosjekt.

Oppfyll drømmen om lange sommerkvelder ute
Plasttak fra Byggmax er en enkel måte å skape et nytt uterom på. Det viktigste du må huske er å oppbevare taket tørt og mørkt. Kondens kan nemlig ødelegge plasten. Må du dele platene for å få den størrelsen du trenger, bruker du en fintannet sag. Da sprekker ikke plasten. Det siste du må huske er å bruke skruene som er til dette formålet. Disse er utstyrt med spesielle vinger, som sørger for at skruehullet utvider seg nok til at plasten ikke sprekker. Du trenger ikke å bekymre deg for utett tak, skruene er også utstyrt med en gummibrikke som tetter. Velger du å bygge saltak, må du huske mønebeslag, slik at taket ditt får en flott avslutning.

Nedbrytbart og værbestandig materiale
Installerer du plasttak over terrassen eller altanen, bruker du et værbestandig og nedbrytbart materiale kalt polykarbonat. Dette materialet kommer blant annet i hvitt og transparent. På varme sommerdager filtrerer det varmen, slik at temperaturen blir behagelig. Taket er også lett å rengjøre, så du trenger ikke å bekymre deg over tidkrevende vedlikehold. Er du veldig glad i å være ute, kan du velge ulik tykkelse på kanalplasten. Jo tykkere plast, jo tidligere kan du starte sesongen ute. Når du så har skapt deg en fin uteplass er det kanskje på tide og ta en titt på hagen din. En fin hage står høyt på manges ønskeliste og det meste du trenger for å oppfylle den drømmen finner du hos Byggmax.

Kjøp plasttak hos Byggmax
Plasttak og kanalplasttak er en enkel måte å skape et nytt uterom på. Det krever lite vedlikehold og er av miljøvennlig materiale. Byggmax har alt du trenger for å lykkes med takprosjektet.

Vis mer
Filter

13 Resultater

Sorter etter
Lengde: 2500, 3000, 4000 mm
Fra 249  kr /m2
Flere størrelser
Fra 129  kr /m2
Aluwhite
Finnes i flere utførelser
Fra 2 319  kr
Aluwhite
Finnes i flere utførelser
Fra 3 059  kr
Til PVC-plasttak, 70/18-profil, 1040mm, 3-pakn
49 95  kr
Aluwhite
Finnes i flere utførelser
Fra 5 109  kr
4,8X35mm, vinger, 100stk
199  kr
Til polycarbonat-plasttak, 76/18-profil, 1115mm, 3-pakn
49 95  kr
Gop
antrasittgrå/gjennomsiktig
1 699 15  kr
Gop
Skjøtesett
1 664 10  kr