Utstyr for snørydding | ByggmaxUtstyr for snørydding | Byggmax

Måk snø med stil 

Her kan du lese om våre beste tips og verktøy for å effektivt rydde og måke snø i vinter.

Når vinteren nærmer seg, kan det være fint å sjekke om du har alle nødvendige redskaper for å måke og rydde bort snø på en rask og enkel måte. Man vet aldri hvor mye snø som kommer – og når den først er her, er etterspørselen etter snøredskaper vanligvis høy. Da kan det være lurt å ligge et skritt foran og kjøpe inn det som trengs i god tid.

I sortimentet finner du mange ulike alternativer for å håndtere snøen på en god måte. Enten du trenger en snøfreser, snøskuffe eller snøspade, finner du den i sortimentet vårt. Vi har også blant annet issmeltemidler eller snøskredstoppere, som kan være gode supplementer til redskapene for snørydding.

 

Utstyr for snørydding | ByggmaxUtstyr for snørydding | Byggmax
Snöslunga, snöskyffel eller snösläde? | ByggmaxSnöslunga, snöskyffel eller snösläde? | Byggmax

Snøfreser, snøspade eller snøskuffe?

Det er ikke alltid lett å velge redskap for å håndtere og fjerne snø på en smidig måte. For deg som bor i hus og har en stor tomt, kan en snøfreser være en klok investering. Med snøfreseren kan du effektivt og enkelt få snøen bort fra veien og garasjeinnkjørselen. Vi har mange ulike snøfresere i sortimentet, med ulike størrelser og kapasitet.

En snøskuffe er også et godt alternativ, men den krever litt større muskelkraft. Snøskuffen gjør at du kan fjerne en større mengde snø og enkelt dra skuffen for å transportere snøen til ønsket sted. En snøspade er et godt supplement, og det beste alternativet for deg som bor i en leilighet eller bare har et mindre område å rydde. Andre snøredskaper Snøsikkerhet på taket