Våtromsplate Tetti

20mm, 60x244cm
Artikkelnummer: 67653
Vekt: 3
Tetti våtromsplate er en diffusjonsåpen plate med en vanntett kjerne av ekstrudert polystyren (XPS) og med en overflate av glassfiberarmert mørtel på begge sider.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
249   kr /stk
stk
Våtromsplate Tetti
Tetti våtromsplate er en diffusjonsåpen plate med en vanntett kjerne av ekstrudert polystyren (XPS) og med en overflate av glassfiberarmert mørtel på begge sider. Platen er lett, enkel å kappe og forme, og har en flate som er et perfekt underlag for keramiske fliser som kakkel og klinker. Platen er helt sikker mot sopp- og algeangrep, og fungerer også godt mot mus- og rotteangrep. Celleplastkjernen har gode isolasjonsegenskaper.

Fordeler: enkel montering, vanntett, sopp- og råtesikker, isolerende, diffusjonsåpen, god vedheft, enkel å bearbeide, lav vekt, miljøtilpasset, tidsbesparende, testet og godkjent.

Montering

Kan monteres på tre- eller stålstendere eller direkte på eksisterende vegg av tre, betong, mur osv. På gulv kan platene legges direkte på selvbærende undergulv uten svikt av tre, betong eller lignende. Platene kan brukes til å bygge mindre hyllekonstruksjoner, innbygging av badekar, dusjvegger, benker osv.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 330020
Varemerke Tetti