Vedkløyver Stående LSV 550/6 AL-KO

ART.NR: 687276895
Med AL-KO stående vedkløyver er det enkelt å kløyve selv større stokker. Tohåndsmanøvreringen med integrert støttebrakett sørger for sikker drift og presis kløyving.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Vedkløyver Stående LSV 550/6 AL-KO

Med AL-KO stående vedkløyver er det enkelt å kløyve selv større stokker. Tohåndsmanøvreringen med integrert støttebrakett sørger for sikker drift og presis kløyving. Dermed kan selv tynne og skråstilte vedstykker kløyves presist. Slitesterke materialer og komponenter sikrer lang levetid for vedkløyveren. Med de praktiske hjulene kan du flytte vedkløyveren.

Tekniske data
Effekt (watt): 3 000, Maks. klyvetrykk (tonn): 5, 230 V spenning. Spaltetrykk (tonn): 6, 230 V spenning, Maks. spaltelengde: 55 cm, Vekt ca. 98 kg.

Bekvem produksjon av ved
Kløyving av tre for hånd, er et omhyggelig og tidkrevende arbeid. For å gjøre fremtiden enklere for deg, har vi utstyrt AL-KO vedkløyvere med kraftige motorer. På denne måten er din tilførsel av ved for vinteren ordnet på svært kort tid. AL-KO slitesterke vedkløyvere er kjent for deres lange levetid. Vi har vedkløyvere som går på 230 V, og LHS 7000 som skal tilsluttes 400 V sterkstrøm og gir hele 7 tonn kløyvetrykk. Takket være kompakt design er AL-KO vedkløyvere plassbesparende i verktøyskjelleren eller garasjen når du skal lagre dem. På grunn av sin stabile konstruksjon og store mobilitet, blir gjerne de mindre vedkløyvere KHS 3704 og KHS 5204 brukt.

Ekstra trygg
Håndbeskyttelsesbjelke, 2-hånds sikkerhetskontroll, treholdere og sidebord gjør ikke bare arbeidet med vedkløyverne AL-KO spesielt trygge, det gjør også vedkløyveren enkel å betjene.

Ren styrke
Den kraftige multi-sveisede kløyvekniv garanterer et perfekt resultat og lang levetid. Den kløyver til og med hardtre uten problemer.

Kan stilles inn optimalt
Justerbar kjøring, rask retur av kløyvekniven og justerbare treholdere danner grunnlaget for effektivt arbeid.

Kløyvebord sikrer sentrering
Kløvebordets design sørger for automatisk sentrering av treverket. Det kløyvde treet skyves på kløyvebordet og kan enkelt og trygt fjernes eller skyves ned i en trillebår.

Stabil, mobil og plassbesparende
Den store kontaktflaten sørger for stabilitet under arbeidet. Takket være de robuste hjulene kan du transportere vedkløyveren til ethvert brukssted. Og den kompakte designen sørger for plassbesparende oppbevaring av AL-KO vedkløyveren i skuret.

Oppvarming med ved blir stadig mer populært. Mange mennesker liker den gode følelsen når de sitter en vinterkveld i stuen ved peisen, eller nyter varmen fra en kakkelovn. Som ordtaket sier: "Tre varmer tre ganger": først når treet sages ned, så når det kløves, og til slutt når det brennes. Her er noen råd for trekløving.

Vedkløyvere: Loddrett eller vannrett?
Du kan bruke vedkløyverene fra AL-KO med forskjellige diametere for ulike stammer. I vårt sortiment kan vi tilby både stående og liggende vedkløyvere. Produktets design er robust og driften er preget av komfort og sikkerhet. Derfor har de en to-hånds-sikkerhetskontroll for beskyttelse. AL-KO vertikale vedkløyvere er utstyrt med utklappbare sikkerhetsføtter og tillater trygt og riktig arbeid selv på ujevnt underlag. Alle AL-KO maskiner transporteres enkelt takket være integrerte hjul som kan justeres. For de fleksible horisontale vedkløyvere kan du endre arbeidshøyde med de enkle justerbare sikkerhetsføtter. Horisontalkløyveren overbeviser ikke bare med stabilitet, men også med den store kløyvekraften. For nøyaktig kløyving, er flere kiler sveiset sammen, og det gjør maskinen svært slitesterk. For enkelt å endre arbeidshøyden, bruk den praktiske raske sperrings-skruen. Vår stående vedkløyver har også holdeklør, som fester tynne og avskårne trebiter, og dermed muliggjør en nøyaktig kløyving.

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • Nettovekt (kg): 98.2 kg
  • Dimensjonslengde boks cm: 57 cm
  • Garant. lydeffekt LwA [db(A)]: 97
  • Kategori: Easy
  • Maks. kløyvelengde (mm): 550 mm
  • Maks. kløyvetrykk (t): 6 TO


Vis mer
Varemerke AL-KO