Veggfeste Bertil

3,5x7x7cm
Artikkelnummer: 664428
Vekt: 0.1
1 stk. veggfeste til glassrekkverk Bertil. Brukes til å feste en stolpe til glassrekkverket i veggen for bedre stabilitet.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
149   kr /stk
stk
Veggfeste Bertil
1 stk. veggfeste til glassrekkverk Bertil. Brukes til å feste en stolpe til glassrekkverket i veggen for bedre stabilitet.
Produsert i rustfritt stål, SS304.

Et glassrekkverk gir fri sikt og skaper en luksuriøs finish på balkongen. Dette glassrekkverket fra Jabo passer like godt på altanen som på verandaen, det kan til og med monteres innendørs!

Enkel montering

Du setter sammen glassrekkverket akkurat slik du vil ha det. Rekkverket forankres direkte i gulvet med diskrét plasserte fester i stål. Avhengig av hvordan du vil utforme akkurat ditt rekkverk velger du mellom hjørnestolper, midtstolper og endestolper. Hvis du trenger en annen lengde på glassplaten kan den enkelt beskjæres hos din lokale glassmester.

Hva trenger jeg

Klikk her for å komme til Jabos praktiske verktøy som beregner hvilke deler du trenger (verktøyet er på svensk).

Ditt nye glassrekkverk blir det nye blikkfanget, uansett om du plasserer det innendørs ved trappen eller utendørs rundt uteplassen din.


Alle skruer skal festes i minimum 45 mm-stendere på høykant, dvs. ikke kun i 28/22 mm terrassebord ettersom det er fare for sprekkdannelse i glasset.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 3615
Varemerke Jabo
DIY Category Houses & Holiday houses