Maskintilbehør

Maskintilbehør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Stålbor, bitsett eller magnethylse? Uansett hva slags maskin eller verktøy, vi har tilbehøret til deg. Gunstig pris på utmerket kvalitet, selv på enkle pusseklosser.

Gjør jobben enkel

Har man en bolig er det ikke til å komme fra at en har behov for verktøy og maskiner. Det er saker som skal henges opp, nye dører som skal settes inn, garasjeoppbevaring som skal fikses og mer til. Diverse maskintilbehør gjør jobben effektivt og raskt. Verktøy og maskiner du kjøper fra oss håndterer du enkelt og de krever ikke noe spesiell forkunnskap. Alle kan for eksempel bruke en stiftepistol til små hjemmeprosjekter. Det samme gjelder for slipesett. Det eneste en egentlig trenger å være oppmerksom på er sikkerheten mens man jobber. Spesielt om man benytter forskjellige sagblader. Hvordan du bruker slikt trygt kan vi hjelpe deg med om du trenger.

Riktig tilbehør til riktig jobb

Uansett hvilken oppgave du skal til med, liten eller stor, er det riktige utstyret nødvendig. Skal du for eksempel legge et tak? Fest rupanel med trådspiker og benytt en stikksag, eller sirkelsag, for å kutte endebordene. Sagbladene har vi og eventuelt annet maskintilbehør du trenger. Pass på at tilbehør du bestiller passer til den maskinen du har, eventuelt kan du kjøpe både maskin og resten her. Uansett verktøy, maskin eller annet gir vi deg en gunstig pris. Samtidig er kvaliteten utmerket og produktene har lang levetid. Har du en stor jobb på gang må du gjerne bruke vår byggeplanlegger. Her får du også gode tips til hva du eventuelt måtte trenge.

Hos Byggmax har vi et stort sortiment av billig maskintilbehør

Maskiner eller verktøy - vi har maskintilbehør av forskjellig slag som hører til. Vi hjelper deg å finne akkurat det du har behov for.

218 Produkter

 1. Bits DTS 50X
  T15x82mm.
  Bits DTS 50X
  Pris fra
  29 95 kr /stk
 2. MONTERINGSVERKTØY HECO
  Dold terrasseskrue
  MONTERINGSVERKTØY HECO
  Pris fra
  199   kr /stk
 3. BORSET CORDLESS IRWIN
  4,5,6,8,10 mm
  BORSET CORDLESS IRWIN
  Pris fra
  199   kr /stk
 4. MEISELSETT SDS PLUS IRWIN
  3-Deler
  MEISELSETT SDS PLUS IRWIN
  Pris fra
  199   kr /stk
 5. Stifthammer
  Stifthammer
  Pris fra
  279   kr /stk
 6. BORSET BETONG IRWIN
  4,5,6,8,10 mm
  BORSET BETONG IRWIN
  Pris fra
  199   kr /stk
 7. Stiftepistol
  Rapid 13
  Stiftepistol
  Pris fra
  269   kr /stk
 8. Sagblad
  210X30X2,2mm 48T
  Sagblad
  Pris fra
  189   kr /stk
 9. Slipekloss leddbar
  Slipekloss leddbar
  Pris fra
  129   kr /stk
 10. Bits
  PH2, dybdestopp
  Bits
  Pris fra
  34 95 kr /stk
 11. Bits PH2 Gips
  For gips, dybde stopp
  Bits PH2 Gips
  Pris fra
  34 95 kr /stk
 12. Aluminiumstape
  50mmx50m
  Aluminiumstape
  Pris fra
  59   kr /stk

218 Produkter