Sandpapir

Slipe- og sandpapir er en spesiell type slipekornbelagt papir som brukes til sliping. Slipepapir brukes hovedsakelig i forbehandling (malingsfjerning, matting av overflater og sliping av uregelmessigheter) av arbeidsstykker laget av tre, metall og plast før overflatebehandling. Vi har slipe- og sandpapir og slipeskiver for både maskin- og håndsliping.

Slipe- og sandpapir med forskjellig grovhet

I Byggmax brede sortiment finnes det varianter i ark og på rull med flere ulike korningsstørrelser. Vi har også smergelpapir som kan brukes til finpussing av metall. Når du velger slipepapir, er det godt å vite at det er forskjellige grovheter som alle er tilpasset forskjellige jobber. Kornene i slipepapir fås i ulike størrelser, der større korn gir grovere sliping. For best mulig resultat anbefales det å starte med et grovt sandpapir og avslutte med et finkornet. Hvis du skal grovslipe, bør du velge kornstørrelse 40, 60 eller 80, og ved finsliping 120, 150, 180 og helt opptil 240.

Kjøp slipepapir hos Byggmax

Velkommen til å sjekke utvalget vårt av slipepapir, sandpapir og slipeskiver som du enkelt kan kjøpe fra Byggmax. Kom til din nærmeste Byggmax-butikk eller sjekk her på nettet for å se hvilke ulike slipe- og sandpapir vi kan tilby.

Vis mer
Filter

4 Resultater

Sorter etter
Midun
129  kr
KWB
115 eller 125 mm
Fra 69 95  kr
KWB
115 eller 125 mm
Fra 69 95  kr
KWB
115 eller 125 mm
Fra 69 95  kr