Stiger og stillas

Stiger og stillas fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Hos oss finner du et stort utvalg av stiger og stillas i alle størrelser og modeller, slik at du på en praktisk og sikker måte kan utføre ditt prosjekt.

Ta drømmeprosjektet til nye høyder
Er du igang med maling av stua, renovering av kjøkkenet eller kanskje utbytting av takplatene? En god stige er alltid bra å ha, og vi har et stort utvalg av mange forskjellige modeller. Det er viktig å tenke nøye over hva slags arbeidsplattform du trenger til ditt prosjekt. Tenk over hva slags miljø du skal jobbe i, f.eks. innen- eller utendørs? Skal du bruke stigen privat eller i profesjonell kontekst? Hvor mange er det som skal jobbe på prosjektet samtidig? Og sist men ikke minst – hvilken høyde trenger du? Velg blant våre forskjellige typer av stiger og stillas, og finn veien opp til ditt drømmeprosjekt.

En trygg arbeidsplattform
En stabil arbeidsplattform bidrar til å oppnå et ordentlig og holdbart resultat. Derfor er det smart for deg som byggentusiast å investere i en av våre stiger, sånn at du kan utføre et godt arbeid på en trygg måte! Velg hvilken modell som passer til akkurat deg og ditt prosjekt. Våre trapper og arbeidspaller kan være til stor hjelp for å forhindre slitasje av armer, nakke og rygg – selv når arbeidet er basert på bakkenivå. Skal du opp i høyere nivåer, så er det lurt å investere i en ordentlig god stige. Du kan for eksempel legge taket ditt helt selv! Du finner både stige, takpapp og annet nødvendig tilbehør her hos oss på Byggmax.

Løft byggeprosjektet til nye høyder med stiger og stillas fra Byggmax
Vi har et nøye utvalgt sortiment av stiger, stillas og andre arbeidsplattformer. Finn en trygg og stabil grunn til ditt prosjekt på Byggmax.no.

36 Produkter

 1. Gardintrapp 5-trinns
  5 trinns
  Gardintrapp 5-trinns
  Pris fra
  475   kr /stk
 2. Teleskopstige
  3,2 meter, 11 trinn
  Teleskopstige
  Pris fra
  1099   kr /stk
 3. Teleskopstøtte
  Teleskopstøtte
  Pris fra
  199   kr /stk
 4. Gardintrapp 7-trinns
  7 trinns
  Gardintrapp 7-trinns
  Pris fra
  699   kr /stk
 5. Stigefot Skeppshult
  130cm
  Stigefot Skeppshult
  Pris fra
  549   kr /stk
 6. Stige Skeppshult
  Utskyvbar 8,8m
  Stige Skeppshult
  Pris fra
  2995   kr /stk
 7. Kombistige
  4,1m, glasfiber
  Kombistige
  9995   kr /stk

36 Produkter