Sprosser

Sprosser fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vinduer er husets øyne. Sprosser vil gjøre både vinduene og huset enda koseligere. Hos Byggmax får du løs sprosse i både PVC og tre.

Sprosser gir huset et koselig preg

I gamle dager var sprosser en selvfølge på alle hus. I dag er det fortsatt mange som velger å dele store vinduer opp i småruter. Dette er med på å gi huset en lun og sjarmerende atmosfære, både på inn- og utsiden. Har du et ønske om å smykke ut vinduene, er Byggmax den rette plassen å starte. Sprossene våre er enkle å installere. De monteres utvendig med klips, og er enkle å ta av for rengjøring. I tillegg til vinduer, kan de også brukes på balkongdører. Hvis du går for en sprosse som er ubehandlet, må denne males på lik linje som annet treverk.

Sprosser fra Byggmax gir mangeårig glede

Sprossene du kjøper hos Byggmax har flere fordeler. I tillegg til å se vakre ut, vil de forhindre innsyn samtidig som de bevarer utsyn. Sprosser laget av PVC-materiale er så å si vedlikeholdsfrie. De behøver bare å rengjøres en gang i blant. Denne rengjøringen tar du samme dagen du har tenkt til å vaske vinduene. Tresprosser må som nevnt males for å unngå skader fra fukt. Gjør du dette kommer du til å få glede av sprossene i mange år fremover. Har du lyst til å sette et enda mer klassisk og stilrent uttrykk på boligen, bør du se vårt utvalg av stukkaturer. Både våre takrosetter samt vegg- og taklister, vil gjøre boligen din både vakker og unik.

Skap koselige vinduer med flotte sprosser fra Byggmax

Sprosser fra Byggmax gjør boligen vakrere. Du kan velge mellom flere varianter i ulike materialer til gunstige priser. Hos oss er alle velkomne, både proffer og hobbysnekkere.

Vis mer
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.