VINYL BLACK SCIVARO RIGID 5MM PERGO

5x303x610 mm, AC5/33, Uniclick, Rigid, vannbestandig AquaSafe
ART.NR: 651810
Vinylgulv Black Scivaro Rigid 5 mm er et moderne gulv i flisimitasjon, som passer sammen med alle typer møbler og i ethvert interiør. OBS: Må ikke forveksles med Vinylgulv Black Scivaro Slate 5 mm.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

VINYL BLACK SCIVARO RIGID 5MM PERGO

Vinylgulv Black Scivaro Rigid 5 mm er et moderne gulv i flisimitasjon, som passer sammen med alle typer møbler og i ethvert interiør. Gulvet er spesielt velegnet i rom der du vil skape en stilren og innbydende atmosfære. Steinimitasjonen gir en naturlig følelse uten at gulvet fremstår som kaldt.

Med utgangspunkt i svenske Perstorp AB er Pergo i dag nesten synonymt med slitesterke gulv av høy kvalitet over hele verden. I tillegg til å ha funnet opp det moderne laminatgulvet, er selskapet også ansvarlig for en rekke patenterte innovasjoner, blant annet TitanV, overflaten som gjør det praktisk talt umulig å slite ut et Pergo-vinylgulv, samt Uniclic, en teknikk for legging som drastisk reduserer tiden det tar å legge faste gulv.

Etter å ha brukt nesten et halvt århundre på å finne opp, produsere og utvikle kunstformen laminatgulv, har Pergo de siste årene også gitt seg i kast med tre- og vinylgulvmarkedene, og de har raskt blitt et respektert og etablert navn. Pergo tilbyr gulv som alle tåler hverdagens slitasje og utfordringer, og som også tåler tidens tann.

Gulvlegging og klikksystem

Vinylgulv Black Scivaro Rigid 5 mm har klikksystemet Uniclic. Dette klikksystemet er spesialutviklet for faste gulv, altså gulv med stivere kjerne. På grunn av den stivere kjernen er gulvet også ekstra enkelt å legge, samtidig som det stive gulvet enklere jevner ut eventuelle ujevnheter i underlaget. To stive lag som er forsterket med glassfiber, sørger for at gulvet ikke slår seg.

AquaSafe

Pergos AquaSafe-teknologi gir gulvene best mulig motstandskraft mot vann og fuktighet. Det gjør det mulig å legge gulv i våtrom, forutsatt at de legges i tråd med bransjestandarden. Ved korrekt legging gir AquaSafe en tett overflate som går helt ned i skjøtene. Overflaten sørger effektivt for at væske ikke renner ned i gulvet, og den bidrar også til å beskytte mot smuss og søl.

Garanti

Vinylgulv Black Scivaro Rigid 5 mm leveres med 25 års garanti mot vannskader, slitasje og delaminering i hjemmemiljø. For kommersiell bruk gjelder 5 år. Gulvet inneholder ikke ortoftalater.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer V3620-40035
Varemerke Pergo