Vinylgulv Soft Grey Oak 4,5 mm

4,5x187x2151 mm, klasse 32, 2,11 m2/pkt, vannbestandig, Pergo
ART.NR: 139420
Soft Grey Oak gir rommet en lys, myk grå følelse som egner seg til alle moderne innredningsfarger Plankens design passer i rom der man søker følelsen av ekte tre, men samtidig gjerne vil ha vinylens varme, mykhet og vannbestandige egenskaper.
Vis mer
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Vinylgulv Soft Grey Oak 4,5 mm

Soft Grey Oak gir rommet en lys, myk grå følelse som egner seg til alle moderne innredningsfarger Plankens design passer i rom der man søker følelsen av ekte tre, men samtidig gjerne vil ha vinylens varme, mykhet og vannbestandige egenskaper. Vårt nye alternativ Premium med klikksystemet PerfectFold™ V har et holdbart slitelag for kommersielle flater og en raskere og enklere installasjon.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter. AC står for Abrasion class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets holdbarhet gjeldende blant annet slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med Klikk-system

Klikksystemet PerfectFold™ V låser gulvet både vertikalt og horisontalt. Den doble låsefunksjonen gir Pergos gulv unik stabilitet og takket være det nye klikksystemet går gulvleggingen både raskt og enkelt – raskere enn med noe annet laminatgulv på markedet. Alt du trenger å gjøre er å velge ett av tre mulige gulvleggingsmetoder og klikke gulvet på plass!

Trykk ned
Den beste metoden for å legge et stort gulv på kort tid. Klikk på fugen på langsiden, før plankene mot hverandre og avslutt ved å presse nedover..

skyv sammen
I motsetning til mange andre produsenter kan Pergos laminatgulv også legges horisontalt. Det er praktisk i situasjoner hvor det er vanskelig eller umulig å vinkle planken (når du skal legge den siste raden eller under dørkarmer og elementer).

Vinkle
Dersom du ønsker det, kan du også legge ditt nye Pergo-laminatgulv på en tredje måte. Bare vinkle og klikk plankene sammen på langsiden.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under gulvet, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Pergo