Kjære hjemmefikser – vi er her for deg

Vi befinner oss i spesielle tider akkurat nå. Hverdagen har blitt snudd på hodet og mange av oss kommer framover til å bruke mer tid hjemme.

Byggmax fortsetter å holde åpent for dere som finner glede og nytte i å bygge og fikse opp ting hjemme. Du kan besøke våre butikker eller bestille varer online døgnet rundt – vi har rask hjemleveranse på hele sortimentet.

Byggmax følger Folkehelsemyndighetenes anbefalinger og vi gjør alt vi kan for å skape et så trygt butikkmiljø som mulig, både for våre kunder og medarbeidere. Vi har forsterket våre retningslinjer gjeldende håndhygiene, forbedret rutinene for rengjøring og de medarbeidere som viser det minste symptom på sykdom eller forkjølelse får bli hjemme. I alle våre butikker er det også mulig for våre kunder å vaske hendene.

Situasjonen er i stadig endring. Vi følger utviklingen og myndighetenes krav og retningslinjer, og tar beslutninger ut fra den rådende situationen akkurat nå. Vi kommer hele tiden til å informere om de beslutninger vi tar.

Husk å ta vare på hverandre. Hold hodet kaldt og hjertet varmt!

Hilsen
Byggmax

 

 

Her kan du lese mer om våre ulike leveransealternativer.