Dørkarm SX168

200x15x1,3cm, duropolymer, hvit
Artikkelnummer: 662040
Vekt: 1
Dørkarm DX168 er ment som en bred ramme rundt dører og vinduer, gulvsokkel eller brystlist for å skape en panelvegg.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
425   kr /stk
stk
Dørkarm SX168
Dørkarmen må ikke være produsert av tre. Denne flerfunksjonelle listen som blant annet kan brukes som dør- og vinduskarm er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og kan deretter males. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Dørkarm DX168 er ment som en bred ramme rundt dører og vinduer, gulvsokkel eller brystlist for å skape en panelvegg.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Duropolymer

Duropolymer er en støt- og vannbestandig polymerblanding med høy tetthet. Materialet har en fin overflate som kan males slik at alle detaljene fremheves ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer SX168
Varemerke Orac