Gresstrimmer 2X24V med ekstra håndtak Greenworks

ART.NR: 687206628
2 x 24 V-batterier gir 48 sterke volt å jobbe med for denne trimmeren. Du kan variere hastigheten og justere håndtaket på stangen etter arbeidssituasjonen.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gresstrimmer 2X24V med ekstra håndtak Greenworks

2 x 24 V-batterier gir 48 sterke volt å jobbe med for denne trimmeren. Du kan variere hastigheten og justere håndtaket på stangen etter arbeidssituasjonen. Dobbel line og "bump feed" av line.

Alt du trenger for problemfri trimming av hagen
Et øye for detaljer er viktig for å skape et godt helhetsinntrykk. Du tenker sikkert på det når du lager mat, planlegger en fest eller innreder hjemmet ditt, men det kan være lett å glemme det når du pusler i hagen. Ville du bakt en bursdagskake og glemt lysene på toppen? Eller innrede stuen uten å tenke på sofaen? Sannsynligvis ikke! En velstelt plen er selvsagt grunnleggende for en vakker hage, men som så mye annet i livet er det viktig å ikke glemme de andre detaljene. Hagen har prydtrær og hekker som også trenger din kjærlighet! Eller kanskje du har vanskelige områder på plenen som gressklipperen ikke helt kommer til? Her finner du alt du trenger for å trimme hagen til perfeksjon på en enkel og smidig måte.

Kompletter gressklipperen med en gresstrimmer
Greenworks-gressklippere kan ha teknologi i toppklasse, men de kan dessverre ikke trosse fysikkens lover. Har du en hage med mange trær, blomsterbed, store steiner eller mye kratt? Da bør du ta en titt på vårt utvalg av ryddesager og gresstrimmere. Med en gresstrimmer kommer du til på vanskelig tilgjengelige områder av plenen og får det perfekte sluttresultatet du er ute etter. Ryddesagene våre kutter på sin side grov vegetasjon som busker og kratt. Vi tilbyr gresstrimmere og ryddesager med ulike klippebredder og kapasiteter, slik at du kan finne en modell som passer dine behov.

Trimmere og hekksakser: aldri mer en ustelt hage!
Har du store hekker som krever stell? Ikke noe problem! Hos Greenworks finner du praktiske, batteridrevne verktøy som hjelper deg med å holde vegetasjonen i sjakk. Oppdag vårt utvalg av batteridrevne hekksakser! Her finner du modeller med ulik bladlengde, klippekapasitet og driftstid. Har du en mindre hage, kan en modell i 24V-serien være tilstrekkelig, men har du en større hage med mange hekker, tilbyr vi også hekksakser i 60V-serien. Uansett hvilken kapasitet du trenger, finner du hekksakser med lengre rekkevidde - såkalte stanghekkesakser - samt standardmodeller med kompakt design og høy ytelse.

Oppdag fordelene med batteridrift
Det trenger ikke å være vanskelig å holde hagen i topp stand, i hvert fall ikke hvis du velger å bruke batteridrevne verktøy. Våre gresstrimmere, ryddesager og hekksakser drives av avanserte litium-ion-batterier som gjør at du kan nyte stille, støyfritt hagearbeid uten skadelige drivstoffutslipp. Designet er også kompakt og lett, noe som gir deg enorm bevegelsesfrihet.

Tekniske detaljer
 • Blad inkludert: Nei
 • Beskyttelse av blomster: Ja
 • Diameter på tauet: 2 mm
 • Justerbart grep: Ja
 • Kantfunksjon: Nei
 • Skjærediameter: 33 cm
 • Driftstid 2Ah: Opptil 12 min høy - Opptil 16 min lav
 • Driftstid 4Ah: Opptil 21 min. høy Opptil 26 min. lav
 • Matesystem trimmertråd: Bump
 • Motortype: Børsteløs
 • Spenning: 2x 24V
 • Systemspenning: 2x24V
 • Vekt: 3,16 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks