GULVPRØVE TREGULV HYBRID BIGAR OAK BARLINEK

200x190 mm
Artikkelnummer: 654226
Vekt: 0.51
Bestill en gulvprøve før du kjøper nytt gulv, så kan du sammenligne ulike gulv i ro og mak. OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
29 95 kr
GULVPRØVE TREGULV HYBRID BIGAR OAK BARLINEK
Tregulv Hybrid Bigar Oak er den nye generasjonens hybridgulv fra gulvprodusenten Barlinek. Hybridbegrepet bygger på gulvets komposisjon og unike utforming. Kjernen i gulvet er et mineralkompositt som i SPC-gulv, mens overflaten er finer belagt med en ultraresistens mattlakk. Sammensetningen gjør at gulvet er både vanntett, svært slitesterkt og resistent mot smuss og belegg.

Bigar Oak har en mørkere, antikk fargetone som gir nye muligheter innen interiørdesign. Den varme og dype tonen harmoniserer enkelt med rike møblement som har tilsvarende dekorer og nyanser. De mikrofasede plankene er børstet, noe som forsterker inntrykket av at gulvet er en naturlig del av rommet. Bigar Oak kan legges flytende, uten terskler eller lister. Gulvet har et klikksystem som gjør leggingen enkel og effektiv.

Garanti

Bigar Oak har 30 års garanti ved legging i hjemmemiljøer, under forutsetning av at leggingen er utført på korrekt måte, etter gjeldende instruksjoner. For legging i offentlige miljøer gjelder 5 års garanti.

Det frarådes å legge gulvvarme under gulvet.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer WBB-DBE1-LI5-CGR-X07190-N
Varemerke Barlinek