GULVPRØVE TREGULV HYBRID BIGAR OAK BARLINEK

200x190 mm
ART.NR: 654226
Bestill en gulvprøve før du kjøper nytt gulv, så kan du sammenligne ulike gulv i ro og mak. OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

GULVPRØVE TREGULV HYBRID BIGAR OAK BARLINEK

Tregulv Hybrid Bigar Oak er den nye generasjonens hybridgulv fra gulvprodusenten Barlinek. Hybridbegrepet bygger på gulvets komposisjon og unike utforming. Kjernen i gulvet er et mineralkompositt som i SPC-gulv, mens overflaten er finer belagt med en ultraresistens mattlakk. Sammensetningen gjør at gulvet er både vanntett, svært slitesterkt og resistent mot smuss og belegg.

Bigar Oak har en mørkere, antikk fargetone som gir nye muligheter innen interiørdesign. Den varme og dype tonen harmoniserer enkelt med rike møblement som har tilsvarende dekorer og nyanser. De mikrofasede plankene er børstet, noe som forsterker inntrykket av at gulvet er en naturlig del av rommet. Bigar Oak kan legges flytende, uten terskler eller lister. Gulvet har et klikksystem som gjør leggingen enkel og effektiv.

Garanti

Bigar Oak har 30 års garanti ved legging i hjemmemiljøer, under forutsetning av at leggingen er utført på korrekt måte, etter gjeldende instruksjoner. For legging i offentlige miljøer gjelder 5 års garanti.

Det frarådes å legge gulvvarme under gulvet.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer WBB-DBE1-LI5-CGR-X07190-N