Wiksbo

WIKSBO

Utemøbler og balkongmøbler fra Wiksbo

Velkommen til en fantastisk verden av herlige utemøbler i klassiske modeller og farger! Et stopp hos utvalget til Wiksbo er nok til å møblere hele uteplassen. Wiksbos sortiment er designet for å passe til mange og for å kunne tilby prisgunstige produkter uten å gå på kompromiss med kvalitet eller design.

Den koseligste uteplassen i nabolaget med de riktige utemøbler

Hos Byggmax elsker vi hager og i hver hage trenger vi et sted å samles for hvile, grille og drikke kaffe, men fremfor alt for å være sammen. Enten samlingsstedet, det vil si hjertet i hagen, er en altan, balkong, gressflekk eller en gruset flate, vil du finne utemøbler du kan innrede det med på Byggmax.

Billige utemøbler av god kvalitet fra Wiksbo

I det brede utvalget av prisgunstige utemøbler finner du ikke bare klassiske hagegrupper og innbydende loungesett. Vi tilbyr også hengende parasoller og modeller som står på bakken, komfortable puter med egnede oppbevaringsbokser og putetrekk for ekstra lang holdbarhet.

Hvilken del av hagen er favorittstedet ditt? Du trenger et skikkelig utendørsbord hvor du kan servere kaffe og te. I sortimentet til Wiksbo finner du komplette kafésett, store spisebord og mindre bord i jordfarger – og selvfølgelig finnes det også matchende hagestoler til alle disse bordene. Bland og match etter din personlige smak.

Wiksbo hjelper deg å lagre utemøbler med stil

Når du har bestemt deg for hvilke hagemøbler som passer til uteplassen, kommer neste spørsmål du må ta stilling til. Hvordan beskytter man utemøbler og tekstiler best? Selv om Wiksbos utemøbler er av høy kvalitet, anbefaler vi alltid at du lagrer og beskytter dem mot vær og vind for å forlenge levetiden til hagemøblene betydelig. Wiksbo tilbyr både oppbevaringsbokser, stoltrekk, parasoller som beskytter mot sol, putetrekk og andre møbeltrekk. 

Wiksbo plantejord – for en frodig hage

I tillegg til hagemøbler lager Wiksbo også plantejord. Perfekt til vårens og sommerens plantinger. Du finner rhododendronjord, busk- og trejord, plantejord med biokull og organisk plantejord. Du handler enkelt jorden i nærmeste Byggmax-butikk. Kjør inn i vår drive-in og last direkte inn i bilen – raskt, smidig og enkelt.

Wiksbo oppbevaring — ordne garderoben med stil

I sortimentet fra Wiksbo finner du ikke bare hagemøbler og plantejord. Her finnes også et praktisk oppbevaringssystem med ulike deler. Bygg en ny garderobe med Wiksbo. Få orden på skjorter og bukser med smarte veggskinner, trådkurver, teleskopstenger og hyller.

filter-white Filter

65 Resultater

Sorter etter
Wiksbo
24 95  NOK
Wiksbo
54 95  NOK
Wiksbo
99 95  NOK
Wiksbo
4 995  NOK
Wiksbo
1 995  NOK
Wiksbo
2 495  NOK
Wiksbo
2 495  NOK
Wiksbo
2 995  NOK
Wiksbo
749  NOK
Wiksbo
2 699  NOK
Wiksbo
649  NOK
Wiksbo
2 195  NOK
Wiksbo
1 795  NOK
Wiksbo
3 895  NOK
Wiksbo
999  NOK
Wiksbo
4 495  NOK
Wiksbo
3 295  NOK
Wiksbo
1 295  NOK
Wiksbo
8 195  NOK
Wiksbo
1 295  NOK
Wiksbo
699  NOK
Wiksbo
2 495  NOK
Wiksbo
2 495  NOK
Wiksbo
649  NOK
Wiksbo
649  NOK
Wiksbo
649  NOK
Wiksbo
649  NOK
Wiksbo
8 495  NOK