Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Basseng og tilbehør

Basseng og tilbehør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Det finnes ikke noe deiligere enn å ha sitt eget basseng i hagen. Hos Byggmax har vi mange ulike varianter å velge mellom samt nødvendig tilbehør.

Ta en herlig morgendukkert i hagen
Mange har en drøm om å ha et basseng i sin egen hage. Det er få ting som er så tilfredsstillende som å kunne starte dagen med et deilig vannbad, eller stresse ned etter en hektisk dag på jobben. Våre spabad er som terapi for sjelen. Den deilige følelsen av bobler som bruser i et oppvarmet bad vil få deg til å glemme verden utenfor. Vi tilbyr bassenger med plass til flere personer, noe dine venner vil sette stor pris på. Mange tror bassenger trenger mye vedlikehold. Dersom man har tilgang til det rette utstyret og en god rutine på rensing, er det ikke så mye som skal til.

Bassenger av høy kvalitet gir årelang glede
Våre bassenger er av høy kvalitet og krever ikke vedlikehold. Vannet må derimot behandles en gang i blant for å opprettholde den gode kvaliteten. Mange av våre spabad har en innebygd ozonrengjører, som holder vannet klart og rent. Denne reduserer samtidig klorbehovet med opptil 60%. For å unngå algevekst tilsettes litt algemiddel én gang i uken. Dette algemiddelet kan du selvfølgelig få tak i hos oss på Byggmax. Med andre ord er det ikke mye som kreves for å kunne ha et brukbart spa året rundt. Når du først har skaffet deg et flott basseng, bør det også få en fin plassering. Et utegulv fra Byggmax vil sørge for at bassenget tar seg godt ut i hagen.

Byggmax har et stort sortiment av basseng og tilbehør!
Et basseng i hagen vil gi glede til både store og små. Det krever lite vedlikehold og er enkelt å installere. Byggmax tilbyr flere bassengtyper til gunstige priser.

Filter (0 aktive filter)
Høyde (cm)
Bredde (cm)
Materialer
Volum
Pris
Lengde (cm)
Farge
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.