Hagetilbehør

Hagetilbehør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Med hagetilbehør fra Byggmax har du det du trenger for å gjøre hagen din komplett. Postkasse, vannspreder, eller flaggstang – vi kan tilby det meste.

Hagetilbehøret som gir en vakker hage

Dess mer velstelt hagen er, desto mer glede får du av den. En velstelt hage oppstår dessverre ikke av seg selv. Det kreves mye jobb for å vedlikeholde den. Heldigvis finnes det hagetilbehør som kan hjelpe til med å automatisere deler av den jobben. En vannspreder er et slikt hjelpemiddel. Den kan stå på i flere timer mens du kan holde på med noe helt annet. Visste du at den beste tiden å vanne gress og planter på er når det regner? Foretrekker du likevel å vanne manuelt har vi både sprute- og sprinklerpistoler. Sjekk også ut vårt store utvalg i hagedekor og postkasser. Du vil garantert finne flere produkter som kan passe inn på uteområdet ditt.

Hagetilbehør av høy kvalitet

Vårt hagetilbehør er av høy kvalitet og så og si vedlikeholdsfritt. Dette gjør at du vil få glede av det mange somre på rad. Mens vannsprederen tar seg av vanningen av plenen, har du frie hender til å ta tak i andre prosjekter. Trenger for eksempel huset eller terrassegulvet et nytt strøk med maling? Eller er du bare lei av den gamle fargen? På Byggmax får du også utendørsmaling av høy kvalitet fra kjente merkevarer. Vi har som mål at du skal lykkes med dine drømmer. Med vår kunnskap og hjelp klarer alle å skape noe fint for seg selv.

Hagetilbehør kjøper du hos Byggmax

Hagetilbehør fra Byggmax trenger du for at hagen skal bli komplett. Vi har et bredt utvalg til gunstige priser. Trenger du tips og råd? Vi hjelper deg gjerne.

71 Produkter

 1. PA Uten Glyfosat Spray Roundup
  1 L
  PA Uten Glyfosat Spray Roundup
  Pris fra
  299   kr /stk
 2. Reol Storo RKC
  900x400x1800mm
  Reol Storo RKC
  629   kr /stk
 3. Gnagskydd Weibulls
  80 cm, svart
  Gnagskydd Weibulls
  Pris fra
  54 95 kr /stk
 4. TERRASSEFOT 40-60 mm
  40-60MM
  TERRASSEFOT 40-60 mm
  Pris fra
  45 95 kr /stk
 5. Spray Ready Premix Roundup
  2,5 L
  Spray Ready Premix Roundup
  Pris fra
  499   kr /stk
 6. TERRASSEFOT 60-140 mm
  60-140mm
  TERRASSEFOT 60-140 mm
  Pris fra
  54 95 kr /stk
 7. Grass Magic 3-i-1 Substral
  Substral
  Grass Magic 3-i-1 Substral
  Pris fra
  289   kr /stk
 8. Benmel Think Eco Substral
  1 kg
  Benmel Think Eco Substral
  Pris fra
  59 95 kr /stk
 9. MUSFELLE BATTLER M4 TRÄ 4-PACK
  4-Pack
  MUSFELLE BATTLER M4 TRÄ 4-PACK
  Pris fra
  39   kr /stk

71 Produkter