Postkasser

Her finner du postkasser i alle størrelser, farger og materialer. Bruk litt tid på å finne postkassen som passer perfekt til huset ditt.

Beskytt posten din med en solid postkasse

Dårlige postkasser risikerer å slippe inn vann når det er dårlig vær, lokket kan blåse opp, og i verste fall kan viktig post bli ødelagt eller forsvinne. Med en solid ukepostkasse med lås kan du reise bort uten at noen må ta seg av posten din. Postkassene våre er enkle å montere. Du fester postkassen i bakken ved hjelp av en stolpe som du kan kjøpe hos oss i Byggmax. Ta en titt på tilbehøret vårt til postkasser for å finne stolpen. På Byggmax.no finner du riktig postkasse enten du vil ha en stor modell av metall med lås, eller en vanlig enkel postkasse av plast.

Postkasse med lås

Vi anbefaler postkasse med lås, siden det gir ekstra sikkerhet. Du lurer kanskje på hvorfor du bør ha lås på postkassen din? Det er vanlig å sende ut viktig og sensitiv informasjon som post, og hvis du er uheldig, kan noen stjele posten din. Med en postkasse med lås blir du ekstra trygg.

Alle kan montere en ny postkasse

De fleste postkasser kan monteres på bare noen minutter – helt uten elverktøy. Hvis du er ambisiøs, kan du støpe et betongfundament til den. Vi har også egne jordfester som passer til flere av modellene våre. Hvis postkassen din står ved kanten av tomten, er det ekstra hyggelig hvis den er fin og passer sammen med eventuelle gjerder samt husets fasade. Hvis du kjøper postkassen din hos oss, får du en postkasse som tåler vær og vind, og som ikke krever mye vedlikehold.

Finn og kjøp postkasse hos Byggmax

Hos oss finner du produkter av alle typer og i alle materialer, fra blant annet Habo og Berglund. Hos Byggmax finner du et stort utvalg av postkasser og andre hagetilbehør i forskjellige prisklasser og utførelser.

Vis mer
Filter

2 Resultater

Sorter etter
RKC
Finnes i flere utførelser
Fra 3 989  kr
Habo
2 112 19  kr