FIKS EN SKIKKELIG JUL PÅ BYGGMAX

Nå kan vi endelig feire en ekte jul igjen sammen med alle våre kjære. Med våre julegavetips og dekorasjoner maksimerer du julekosen. Mange sier at vi har Norges billigste juletre, og vi er villige til å være enige. Her finner du ulike typer juletrær fra Byggmax som rød gran, kongegran og naturtro plasttrær. Hvis du vil lyse opp julen, har vi utendørs julelys og lysestaker. Og for de som elsker julehåndverk, har vi julepynt til juleverkstedet ditt der du kan bygge din egen advent-lysestake.

Velkommen til butikken eller kjøp enkelt på nettet. God jul!

Julepynt

 1. Juletrefot
  Juletrefot
  149   NOK /stk
 2. Juletrebelysning 180Cm 30X5 Led
  Juletrebelysning 180Cm 30X5 Led
  199   NOK /stk
  A
 3. Juletrebelysning 80 Amber Led
  Juletrebelysning 80 Amber Led
  119   NOK /stk


BLI INSPIRERT AV ANDRES JULEHÅNDVERK

Bygg en fin vedkurv

Legg til rette for en av hverdagens nødvendigheter ved å bygge en stilig og stilig vedbærer, som også vil være en pynt ved siden av peisen. Du kan male den i en fin farge som passer inn i ditt øvrige interiør eller velge en farge som får den til å skille seg skikkelig ut. Følg guiden nedenfor for enkelt å skjære sammen en helt egen trebærer til å dekorere hjemmet ditt med.

HOLD TREET GRØNT OG FRISKT HELE JULEN

Hva er vel en jul uten et staselig juletre? Tar du godt vare på det kan du se frem til en lang jul med din grønne venn, uten barnåler på gulvet og i sokkene dine.

1.La granen sakte bli vant til innevarmen, for å unngå temperatursjokk og en gran som begynner å drysse. Den beste tiden å ta inn treet ditt på er når været er mildt. Ved temperaturer under null må treet tines på et kjølig sted i ca. 24 timer før det kan tas inn i varmen. Et godt sted er for eksempel i en garasje eller en bod hvor det er noen få plussgrader.

2. Vann juletreet ved pluss grader, selv når det står utendørs. Jo høyere temperatur, jo mer vann drikker det. En gran som tørker ut, vil snart begynne å drysse.

3. Lag et nytt kutt nederst på trestammen når det er på tide å bringe treet inn til juletrefoten. Da vil det få god absorberingsevne. Vann rikelig med en gang.

4. Plasser treet i god avstand fra varme elementer eller en varm komfyr, for å redusere dehydrering. Et tips er å sprøyte grenene med vann hvis luften føles tørr.

5 .Vann ofte - helst hver dag. De første dagene kan en gran drikke flere liter. Vanlig vann er det beste for tørste graner.