Kjøkkenkraner

Blandebatteri omtales ofte som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran og kjøkkenarmatur. Når man skal bytte ut vasken på kjøkkenet kan det være lurt å investere i et nytt blandebatteri samtidig. Du finner et godt utvalg av blandebatteri til kjøkken hos Byggmax. Vi har garantert blandebatterier til kjøkkenet i din stil.

Alt du trenger til kjøkkenet

Om du er ute etter kjøkkenbatteri, kjøkkenarmatur eller kjøkkenkraner, finner du alt dette hos Byggmax. Det er faktisk veldig enkelt å installere ny vask og kjøkkenarmatur på kjøkkenet hvis man bare har utstyret i orden. Husk å ta nøyaktige mål, ha riktig verktøy og gå til innkjøp av sanitetssilikon. En ny vask kan gi kjøkkenet et nytt utseende, og er en enkel måte å fornye dette viktige rommet på. Enkelte av våre kjøkkenarmaturer har QuickClean-teknologi på kranens hode, noe som gjør renholdet til en lek. Kjøkkenutstyret kommer i forskjellige materialer tilpasset dine ønsker og behov. Rustfritt stål er for eksempel et populært valg på en kjøkkenarmatur.

Enkelt å installere vasken selv

Man sparer mye penger på å pusse opp kjøkkenet selv, istedenfor å leie inn dyre håndverkere. Men pass på at du bare gjør det loven tillater. Du kan fint installere kjøkkenarmatur, kjøkkenkraner og beslag selv. Dette tar overraskende kort tid, men gir resultater som varer i flere år. Og når man først er i gang, hvorfor ikke male kjøkkeninnredningen, bytte kjøkkenbord og sette opp nye gardinstenger? Uansett om man har et stort eller lite kjøkken, kan man gjøre mye ut av det hvis man bare har gode løsninger. Hos Byggmax finner du ekspertisen til å hjelpe deg med akkurat ditt kjøkken.

Hos Byggmax finner du et bredt utvalg av kjøkkenkraner

Skal du bytte kjøkkenkraner på kjøkkenet? Da bør du se til Byggmax sitt store utvalg av kjøkkenkraner, kjøkkenbatterier og andre ting til kjøkkenet. 

Filter

10 Resultater

Sorter etter
Hafsen
Finnes i flere utførelser
Fra 999  kr
Hafsen
Finnes i flere utførelser
Fra 999  kr
Hafsen
1 999  kr
Hafsen
1 699  kr
559  kr
Hafsen
Finnes i flere utførelser
Fra 1 299  kr
Grohe
1 495  kr
Hafsen
Finnes i flere utførelser
Fra 1 299  kr
Grohe
1 199  kr
Adora
1 599  kr