Kjøkkenkraner

Kjøkkenkraner fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Når man skal bytte ut vasken på kjøkkenet kan det være lurt å investere i et nytt kjøkkenbatteri samtidig, du finner et godt utvalg hos Byggmax.

Alt du trenger til kjøkkenet

Om du er ute etter kjøkkenbatteri, kjøkkenarmatur eller kjøkkenkraner, finner du alt dette hos Byggmax. Det er faktisk veldig enkelt å installere en ny vask på kjøkkenet hvis man bare har utstyret i orden. Husk å ta nøyaktige mål, ha riktig verktøy og gå til innkjøp av sanitetssilikon. En ny vask kan gi kjøkkenet et nytt utseende, og er en enkel måte å fornye dette viktige rommet på. Enkelte av våre armaturer har QuickClean-teknologi på kranens hode, noe som gjør renholdet til en lek. Kjøkkenutstyret kommer i forskjellige materialer tilpasset dine ønsker og behov, og rustfritt stål er et populært valg.

Enkelt å installere vasken selv

Man sparer mye penger på å pusse opp kjøkkenet selv, istedenfor å leie inn dyre håndverkere. Men pass på at du bare gjør det loven tillater. Du kan fint installere kjøkkenarmatur, kjøkkenkraner og beslag selv. Dette tar overraskende kort tid, men gir resultater som varer i flere år. Og når man først er i gang, hvorfor ikke male kjøkkeninnredningen, bytte kjøkkenbord og sette opp nye gardinstenger? Uansett om man har et stort eller lite kjøkken, kan man gjøre mye ut av det hvis man bare har gode løsninger. Hos Byggmax finner du ekspertisen til å hjelpe deg med akkurat ditt kjøkken.

Hos Byggmax finner du et bredt utvalg av kjøkkenkraner

Skal du bytte kjøkkenkraner på kjøkkenet? Da bør du se til Byggmax sitt store utvalg av kraner og andre varer til kjøkkenet.

Vis mer
Filter

5 Resultater

Sorter etter
FM Mattsson
Oppvaskmaskinavstenging, mykstengende, keramisk tetting.
fra 995  kr /stk
Krom
fra 539  kr /stk
Adora
Med avstengning for oppvaskemaskin
fra 1 599  kr /stk
Grohe
Ettgrepsarmatur
fra 1 099  kr /stk
Grohe
Oppvaskmaskinavstenging, kallstart, SilkMove
fra 1 495  kr /stk