Kjede til Håndsag BKS 2625 T AL-KO

25 cm
ART.NR: 687276824
Kjetting 3/8" 40 ledd 1,3 mm - t/BKS 2625 T. Tekniske data. Kjetting 3/8" 40 ledd 1,3 mm - t/BKS 2625 T. Personlig utstyr for din motorsag. Sjekk tilstanden til din motorsag regelmessig. For med kombinasjonen av kraftige motorer og hardt tre, er det store krefter på spill.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Kjede til Håndsag BKS 2625 T AL-KO

Kjetting 3/8" 40 ledd 1,3 mm - t/BKS 2625 T

Tekniske data
Kjetting 3/8" 40 ledd 1,3 mm - t/BKS 2625 T

Personlig utstyr for din motorsag
Sjekk tilstanden til din motorsag regelmessig. For med kombinasjonen av kraftige motorer og hardt tre, er det store krefter på spill. Hver enkelt sag utvikler sitt eget slitasjemønster. Hos oss får du en rekke reservedeler til motorsagen, for eksempel en lengre sverd eller en annen kjede til din bensindrevne motorsag. I vårt utvalg finner du også kjedebeskyttelser til AL-KO motorsager. Bruk denne når din maskin ikke er i bruk.

Reservedeler til motorsager: De høyeste kvalitetskravene;
AL-KO står for topp moderne teknologi og den høyeste presisjonen innen hageteknologi. Motorsagene AL-KO overbeviser med topp utstyr for din komfort og sikkerhet. Dette beskytter deg mot skader og gjør at sagen kan transporteres og lagres trygt. Bruk kun originale motorsagdeler fra AL-KO til vedlikehold og reparasjon av motorsagene: I vår nettbutikk kan du kjøpe originalt tilbehør til motorsagen din direkte fra produsenten og dra nytte av produkter som imponerer med høy ytelse

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • Sverdlengde (cm): 25 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO