Laminatgulv Comino 8 mm

8x192x1285 mm, 2,22 m2/pk, AC4/32, vannbestandig, Sensa Lifestyle
ART.NR: 651943
Sensa Lifestyle er en kolleksjon av gulv med minimalistisk, men stilren dekor som på en perfekt måte rammer inn hverdagsmiljøer.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Comino 8 mm

Laminatgulvet Sensa Lifestyle er en del av Sensa Lifestyle-gulvserien, produsert av den tyske gulvprodusenten Classen. Sensa Lifestyle er en kolleksjon av gulv med minimalistisk, men stilren dekor som på en perfekt måte rammer inn hverdagsmiljøer. Gulvene har glatte overflater, men skrå kanter for å fremheve plankene og deres struktur. I tillegg til at de er slitesterke er gulvene også vannbestandige, forutsatt at de legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Vannbestandigheten er mulig på grunn av fugene med det moderne klikksystemet Megaloc 2.0.

Slitestyrke
Gulvet har AC-klasse 4. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer for hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Garanti
Gulvet har livstidsgaranti forutsatt at det legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i alle miljøer. Det kan legges vannbåren varme under gulvet (ikke elektrisk), forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.
Vis mer
Varemerke Sensa