Laminatgulv Eik Old Brown 1-stav

ART.NR: 651566
Et flott, dekorativt laminatgulv i rustikk stil med. Gulvbordene i bordformat og fasinger langs alle fire sidene, forsterker følelsen av et tregulv. Et slitesterkt laminatgulv som holder AC-klasse 4.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Eik Old Brown 1-stav

Eik Old Brown er et dekorativt laminatgulv i bordformat med rustikk stil. Med dekor og treådring som minner om bord fra en gammel eik. Gulvbordene med polert overflate og fasinger langs alle fire sidene, forsterker følelsen av et tregulv.

Gulvbordenes mål: 1286 x 194 x 8,0 mm
Garanti: 15 år


Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Classen