Laminatgulv Sessile Eik 1-stav

ART.NR: 651511
Sessile 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet i rustikk stil med trestruktur skaper en mer naturlig følelse. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Sessile Eik 1-stav

Elegant, melert laminatgulv i lyse og mørke tretoner. Med sin naturlige trestruktur gir gulvet et rustikt inntrykk i dine omgivelser.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

https://www.byggmax.no/gulv/laminatgulv/laminatgulvpr%C3%B8ve/gulvpr%C3%B8ve-scandinavian-ash-8mm-p651596
Vis mer
Varemerke Classen