Parkettgulv Eik 1-stav Tender 207mm Barlinek

ART.NR: 650546
Med hvit naturolje og eikebord med varierende ådring får du et levende utseende med dette hvitoljete eikeparkettgulvet. Hvis du er ute etter en naturlig trefølelse, men allikevel vil ha et lyst tregulv med brede og flotte bord, kan dette plankegulvet være et bra valg.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 1-stav Tender 207mm Barlinek

Sortering

Et eikeparkettgulv av høy kvalitet i plankeformat behandlet med hvit naturolje. Passer for deg som vil ha et lyst tregulv med naturlige, levende nyanser. Den børstede overflaten bringer frem trestrukturen i gulvbordene, som dermed oppleves som litt varmere å gå på. Fasinger langs langsidene gir rommet mer dybde. Gulvet monteres raskt og enkelt med Barclick-system, som gir et holdbart og eksklusivt resultat. Gulvet har et varierende åremønster, noe som gir et levende utseende med naturlige og livfulle farger og fargenyanser. Større sunne og sparklede kvister kan forekomme. Små brister i tre og i reparasjoner er mulig på børstede overflater.
Dette gulvet er en del av Barlineks Country-produkter. Country er et utvalg av 1-stavsgulv i eik (plankegulv). Country-gulvene kan ha store fargevariasjoner i treverket og eventuelle reparasjoner som følge av sprekker eller kvister. "

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Vedlikehold

Oljede gulv krever vedlikehold for å beholde finishen sin. Gulvsåpe brukes for å rengjøre gulvets overflate, men den metter også porene i treet, noe som forhindrer at smuss og væsker trenger seg inn. Gulvsåpe kan du rengjøre med 1–2 ganger i uken. Trerens brukes for grunnrengjøring før det er på tide med en ny omgang olje eller for at du vil at gulvet skal få en ny, matt følelse som frisker det opp. Denne prosessen trenger kun å gjentas annethvert år, eller når du mener det er på tide. Jo mer gulvet blir utsatt for slitasje og trafikk, desto oftere trenger man å utføre behandlingen. Et stuegulv med normal trafikk og slitasje trenger kun å oljes annethvert år.

Slitesjikt og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 3,2 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 2–3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
"
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-OX2-B4C-D14207-V
Garantiinformasjon 30 år