Parkettgulv Eik Cheesecake 3-stav Barlinek

Parkettgulv 14mm, hvitmattlakkert, børstet, click, 3,18m2/pkt
Artikkelnummer: 65013
Vekt: 26.2
Børstet hvit, mattlakkert eikeparkett i en flott kremaktig, beige nyanse med en hard og slitesterk overflate.
Velg butikk for å se lagerstatus
Ikke tilgjengelig online
Sendes innen
5-10 hverdager
0 00 kr /stk
stk
= 3,18 m2
Parkettgulv Eik Cheesecake 3-stav Barlinek
Børstet hvit, mattlakkert eikeparkett i en flott kremaktig, beige nyanse med en hard og slitesterk overflate. Den børstede overflaten gir gulvbordene en lett og naturlig struktur, og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Børstede gulv er trendy og passer godt i eldre leiligheter og hus med rustikt uttrykk. Et gulv med børstet overflate har et tynnere slitelag, og kan derfor ikke slipes like mange ganger som et ubørstet gulv.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Lakket
Gulvsystem 5Gc
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Barlinek