Snøskjær inkl. Monteringsramme AL-KO

136 cm, Enkelt
ART.NR: 687277008
AL-KO snøplog passer til AL-KO traktorer. Den raskt monterte snøplogen med en arbeidsbredde på 125 cm er en viktig hjelper i vintermånedene.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Snøskjær inkl. Monteringsramme AL-KO

AL-KO snøplog passer til AL-KO traktorer. Den raskt monterte snøplogen med en arbeidsbredde på 125 cm er en viktig hjelper i vintermånedene. Spesielt sterk: Snøskjær med fjærautomatisk sammenleggbart skjær som automatisk går tilbake til arbeidsstilling etter å ha truffet et hinder. For skånsom rydding med de medfølgende roterende glideskivene. Den robuste konstruksjonen i pulverlakkert metall og snøplogens forsterkede feste sikrer ekstra lang levetid. Snøplogen kan enkelt roteres fra setet i forskjellige retninger og kan også justeres 5 ganger (2 x venstre, midt, 2 x høyre). Dette gjør at snøplogen enkelt kan kjøres over løst underlag som grus eller grus som ofte ligger strødd rundt omkring. For vinterbruk anbefaler vi at du utruster rideklipperen med egnede kjettinger.

Tekniske data
Bredde: 125 cm

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Spesifikasjoner
  • Emballasjens lengde i cm: 136 cm
  • Kategori: Enkelt


Vis mer
Varemerke AL-KO