Maritime beslag

Maritime beslag fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Solide produkter til båt, hytta eller hjemmet. Vi tilbyr karabinkrok, sjakkel, quick link og mer i en utmerket kvalitet. Ta en titt!

Du trenger ikke ha båt

Det kan kanskje høres ut som maritime beslag må være til båt og det en driver med der. Det er både riktig og galt. Disse beslagene kan du bruke der du trenger dem. Et beslag som kanskje normalt sett brukes på båt, kan hjemme brukes når du skal feste noe. Ta for eksempel øyeskrue eller karabinkroker. De funker like fint i garasjen eller andre steder hvor du skal henge opp noe, som på en båt. Du finner også flaggklips som passer uansett hvor du har flaggstangen. Montering av de forskjellige beslagene er virkelig enkel og krever ingen forhåndskunnskaper. Du trenger kun å vite hvor du vil feste dem.

Maritime beslag på terrassen?

Det er en mengde steder maritime beslag kan benyttes. Til og med til terrassen kan det brukes beslag av denne typen. Har du mulighet til å lage levegg, eller et tak av seilduk, kan disse beslagene sørge for at duken ikke flyr avsted i høststormene. Du får en terrasse som kan benyttes også i dårlig vær, og kjøper du en terrassevarmer kan du også bruke den på kalde kvelder. Produktene våre er av utmerket kvalitet og tåler dårlig vær uten å miste funksjonaliteten. Her er det heller ikke noe som må vedlikeholdes. Usikker på mulighetene disse beslagene gir deg? Kontakt oss for gode tips og råd.

Hos Byggmax finner du maritime beslag til gode priser

Du kan selv feste maritime beslag der du har behov for dem. Vi kan tilby produkter med gunstige priser og en utmerket kvalitet.

30 Produkter

 1. Øyeskrue Elforsinket
  Habo 42A
  Øyeskrue Elforsinket
  Pris fra
  59 95 kr /st
 2. Flaggline Hvit
  Habo, 50 kg, 30 m
  Flaggline Hvit
  Pris fra
  69   kr /st
 3. Flaggklips Plast
  Habo, 2-pakning
  Flaggklips Plast
  Pris fra
  34 95 kr /st

30 Produkter