Maritime beslag

Maritime beslag fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Solide produkter til båt, hytta eller hjemmet. Vi tilbyr karabinkrok, sjakkel, quick link og mer i en utmerket kvalitet. Ta en titt!

Du trenger ikke ha båt
Det kan kanskje høres ut som maritime beslag må være til båt og det en driver med der. Det er både riktig og galt. Disse beslagene kan du bruke der du trenger dem. Et beslag som kanskje normalt sett brukes på båt, kan hjemme brukes når du skal feste noe. Ta for eksempel øyeskrue eller karabinkroker. De funker like fint i garasjen eller andre steder hvor du skal henge opp noe, som på en båt. Du finner også flaggklips som passer uansett hvor du har flaggstangen. Montering av de forskjellige beslagene er virkelig enkel og krever ingen forhåndskunnskaper. Du trenger kun å vite hvor du vil feste dem.

Maritime beslag på terrassen?
Det er en mengde steder maritime beslag kan benyttes. Til og med til terrassen kan det brukes beslag av denne typen. Har du mulighet til å lage levegg, eller et tak av seilduk, kan disse beslagene sørge for at duken ikke flyr avsted i høststormene. Du får en terrasse som kan benyttes også i dårlig vær, og kjøper du en terrassevarmer kan du også bruke den på kalde kvelder. Produktene våre er av utmerket kvalitet og tåler dårlig vær uten å miste funksjonaliteten. Her er det heller ikke noe som må vedlikeholdes. Usikker på mulighetene disse beslagene gir deg? Kontakt oss for gode tips og råd.

Hos Byggmax finner du maritime beslag til gode priser
Du kan selv feste maritime beslag der du har behov for dem. Vi kan tilby produkter med gunstige priser og en utmerket kvalitet.

Produkt 1-24 av 28

 1. Pris fra
  39 95 kr /stk
 2. Pris fra
  59 95 kr /stk
 3. 73 95 kr /stk
 4. 20 95 kr /stk
 5. Pris fra
  29 95 kr /stk
 6. Pris fra
  29 95 kr /stk
 7. Pris fra
  34 95 kr /stk
 8. Pris fra
  44 95 kr /stk
 9. Pris fra
  69 95 kr /stk
 10. 20 95 kr /stk
 11. 99 95 kr /stk
 12. 36 95 kr /stk

Produkt 1-24 av 28