Spreder SP 60 for Hagetraktor AL-KO

Finnes i flere modeller
ART.NR: 687276936
Spredevogn for traktor, svært effektiv og praktisk til gjødsling eller spredning av gressfrø, kalk og sand. 56 liters volum og spredebredde 2-5 m, utstyrt med doseringsspak.
Vis mer
Modell:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Spreder SP 60 for Hagetraktor AL-KO

Spredevogn for traktor, svært effektiv og praktisk til gjødsling eller spredning av gressfrø, kalk og sand. 56 liters volum og spredebredde 2-5 m, utstyrt med doseringsspak. Solid stålramme.

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Vis mer
Varemerke AL-KO