TAKRENNE SETT HALLE

Finnes i flere lengder
ART.NR: 6115890
Et komplett system for takavløp med takrenner, nedløpsrør, rørholdere, utkastere med mer i svært høy kvalitet.
Vis mer
Lengde:
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

TAKRENNE SETT HALLE

Et komplett system for takavløp med takrenner, nedløpsrør, rørholdere, utkastere med mer i svært høy kvalitet. Systemet er fleksibelt og enkelt å montere.

Takavløpssettet er laget av slitesterkt, varmgalvanisert materiale og deretter lakkert med doble malingslag (High Build polyesterlakk). Meget god motstand mot vær og vind, med høy korrosjonsbeskyttelse. Attraktiv og elegant finish. (Renne 100 mm, avløpsrør 75 mm).

Vannavrenning er et viktig element i uterom og andre konstruksjoner. For eksempel er det viktig at regnvann er med i byggeplanleggingen. Vann skal alltid ledes bort på en trygg måte.

Stell og vedlikehold

Et sikkert tips for at Halle-produktet skal fungere optimalt i mange år, er å følge vedlikeholdsrådene for hvert enkelt produkt.

Du finner små, enkle tips som for eksempel å holde gulvskinnene til skyvedørene fri for smuss. Vask av aluminiumsprofiler med en myk bilsvamp og lunkent vann med litt oppvaskmiddel. Ikke glem å skylle godt av etterpå. Dette er små, men enkle og fremfor alt nyttige tips som øker levetiden. Fremfor alt holder produktet seg stilig og funksjonelt i mange år fremover!
Vis mer
Varemerke Halle
Leverandørens artikkelnummer BMAVT13

Inspirert av våre gjør-det-selv-guider

  • Hva er viktigere enn å ha ett bra tak over hodet? Å legge tak er en stor jobb men riktig utført så holder det lenge. Vårt beste tips? Planlegg prosjektet nøye og få venner til å hjelpe deg. Da blir alt mye enklere og ikke minst morsomme – spesielt på kranselaget som skal finne sted når taket er tett. I denne guiden viser vi deg alt du behøver å vite for et vellykket prosjekt.