Teip

Velkommen til en av våre butikker eller handle direkte i vår e-handel, her kan du blant annet kjøpe maskeringstape til maling, monteringstape, sølvteip, dobbeltsidig tape, pakketape og maletape. Ulike teiper har forskjellige bruksområder. Et maskeringstape er godt å bruke når du maler, slik at malingen ikke smitter over i områder der du ikke vil at malingen skal komme. En sølvtape er en sterk tape som holder godt, pakketape fungerer godt når du skal tape en pakke.

Bruk maskeringstape når du maler

Maskeringstape er et godt hjelpemiddel når du maler. Vi har smal maskeringstape som du enkelt kan bruke til for eksempel vinduer og dører. Hvis du velger en blå maskeringstape, vil du tydelig se hvilke linjer du skal holde deg innenfor. Det er best å prøve å unngå korte tapebiter for å få et så jevnt resultat som mulig. Når du er ferdig med å male, er det best å dra av teipen så raskt som mulig for å unngå å dra med maling. Ofte vil arbeidet og rengjøringen gå raskere hvis du bruker maskeringstape. Du kan også bruke maskeringstape utendørs til prosjektene dine. Sørg da for å bruke UV-bestandig som er vanntett og værbestandig. Byggmax har utemaling og innendørs maling til alle dine prosjekter.

Hvor kan jeg kjøpe dobbeltsidig tape?

Hos Byggmax kan du kjøpe tape som er dobbeltsidig. Blant annet finner du dobbeltsidig mattetape som er utmerket når du legger myke tepper på gulv laget av tre, betong, sponplater og så videre. Dobbeltsidig tape brukes også ved oppsetting av enkelte typer tapet. Å teipe opp tapetet er et perfekt alternativ hvis du enkelt vil kunne ta det ned og hvis du føler deg usikker på å tapetsere.

Tips til hobbysnekkere

Vi på Byggmax har mange forskjellige malertilbehør og en rekke gjør-det-selv-prosjekter som viser deg hvordan du bygger fra start til ferdig prosjekt. Alle prosjekter inkluderer også handlelister, slik at du enkelt kan kjøpe alt du trenger fra Byggmax. Sørg for å ta en titt på vårt prosjekt “male innendørs” for å få tips om de riktige tingene du trenger for å få et fint resultat når du maler.

Filter

24 Resultater

Sorter etter
Etab
179  kr
5cm x 25m
139  kr
Etab
99 95  kr
Etab
39 95  kr
Etab
79 95  kr
Etab
20  kr
Etab
26 95  kr
Etab
69 95  kr
Etab
69 95  kr
Fra 84 95  kr
Etab
59  kr
Etab
89 95  kr
Vävtejp, Flexit
Fra 129  kr
Tejp till rörisolering
39 95  kr
Etab
59  kr
Etab
189  kr
Etab
59 95  kr
Etab
49 95  kr
Etab
79 95  kr
Etab
39 95  kr
24 95  kr
Etab
99 95  kr
30  kr
Etab
59 95  kr