28x120 Terrassebord Royalimpregnert

ART.NR: 08728127
Om vårt trevirke
Byggmax’ trevirke leveres i varierende lengder på mellom 2,7 m og 5,4 m med 30 cm intervaller.
Vær oppmerksom på at det kan være forskjellig fra butikk til butikk hvilke lengder som finnes på lager.

28x120 Terrassebord Royalimpregnert er perfekt til å Bygge terrassegulv med. Terrassebordet har avrundede kanter som gjør at det er behagelig å gå på.
Vis mer
m
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

28x120 Terrassebord Royalimpregnert

Linax Brun er transparent, slik at treets naturlige struktur skinner gjennom. Linax har en vakker fargevariasjon som gir liv til overflaten. Kosmetiske variasjoner kan forekomme, siden kjerneved, ytterved og kvister suger til seg forskjellige mengder maling. Fargepigmentene ligger i oljen og kokes inn i overflaten under Linaxprosessen (Royalprosessen) på alle sider av treverket. Treverket blir strølagt under produksjonen, og derfor kan det forekomme strømerker på produktet. Det kan være overflødig olje på produktet ved levering. Den tørkes bort i forbindelse med montering.

For altangulv anbefales det oljing hvert 5.–6. år. Oljen kan påføres med rull eller pensel. Ikke bruk for mye olje. Det kan gi påvekst på treverket og føre til en klebrig overflate. Angrep av påvekst kan også oppstå hvis treet ikke er tørt nok eller ikke blir rengjort før oljen legges på. Påvekst skader ikke treet og er relativt enkel å fjerne, men den har en tendens til å komme igjen.

På montert Linax-treverk kan det komme ut litt kvae, spesielt rundt kvister. Det er mer vanlig på mørke farger som Linax Brun. Kvaen vil over tid gradvis slites bort av vær og vind. Man kan fremskynde prosessen ved å børste med en stiv børste, men vi anbefaler å la naturen gjøre jobben. Vegger i sør og vest samt altaner på solrike steder er spesielt utsatte. Det er ikke unormalt at det kommer ut kvae. Det forsvinner over tid, og det er vanligvis ikke grunnlag for reklamasjon. Furu inneholder forskjellige mengder med kvae, noe som tradisjonelt er bra, siden kvaen har en konserverende effekt på tre.

Terrassebordene er tørket og skal monteres med 3–4 mm mellomrom.

Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 684000