Vangestykke 4-trinns Jabo

NTR/A, 36 cm trinndybde
ART.NR: 664971
Vangestykke for 4-trinns utendørs trapp i trykkimpregnert furu. Vangestykket er sidestykket til trappen.
Ferdige vangestykker gjør det enkelt å bygge en stilig og komfortabel trapp til terrassen, tredekket eller hagestien.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Vangestykke 4-trinns Jabo

Sett gjerne vangestykket inn med olje før bruk. Bruk minst 28x120 mm terrassebord som trinn å gå på og sett vangestykkene med maksimalt c/c 600 mm.

Trykkimpregnert trevirke NTR-A til bruk i og over bakken inneholder ikke miljøgifter som krom, arsen eller andre tungmetaller. Isteden er den aktive ingrediensen kobber. Tester har vist at saltene som brukes i impregneringsvæsken, angriper tradisjonelle terrasseskruer. Bruk alltid terrasseskruer i rustfritt stål eller tilsvarende tilbehør klassifisert i henhold til korrosivitetsklasse 4.

Trinndybde: 36 cm

Slik gjør du det

Sørg for at vangestykkene har stabil grunn å hvile på. Underlaget kan være terrassebord, eller hvis trappen går ned til bakken, for eksempel hagefliser av betong. Det er ikke nødvendig, men et tips for å få vangestykkene helt på nivå med hverandre, er å feste dem til hverandre fra baksiden med for eksempel 28 x 120 mm terrassebord. Vangestykkets overside plasseres på nivå med terrassegulvets eller verandaens bærende lekter eller 28 mm under nivået for det øverste trinnet.

Garanti gir trygghet

Når du velger NTR-klassifisert treverk, har du alltid 20 års garanti mot råte! Garantien gjelder maksimalt 100 000 SEK for hver kunde og sak, og den forutsetter at man kan fremlegge kvitteringen og garantibeviset. Garantien gjelder for privat bruk i hele Norge, og treverk som blir angrepet, blir byttet. Garantien dekker trebeskyttelsesklassene NTR A og NTR AB.

NTR A = Trevirke til bruk i jord og i kontakt med ferskvann.
NTR AB = Trevirke til bruk over bakkenivå.

Resirkulering

Det er forbudt ved lov som privatperson å brenne avfallsbiter og utrangert trykkimpregnert trevirke. Treverket inneholder kobber, og derfor skal det leveres til miljøstasjon. De brenner treverket i forbrenningsanlegg, der de kan gjenvinne kobberet fra asken.

Retur

Du har dessverre ikke lov til å bytte eller returnere trevirket. Som trevirke regnes også for eksempel lister, furugulv og panel. Det skyldes at treverket er et levende materiale som er følsomt for fuktighet, og som kan bli ødelagt ved for eksempel åpnet emballasje eller feil oppbevaring.
Vis mer
Varemerke Jabo
Leverandørens artikkelnummer 4561