Såpeholder

Det finnes mange forskjellige såpeholdere som gjør det enkelt å oppbevare såpen både ved servanten og i dusjen. Å ha såpen for hånden og enkelt kunne få såpe i hånden er praktiske ting som er viktige, mens farge og design er viktige detaljer for den stilbevisste. Me den såpeholder frigjør du i tillegg plass, og du gjør det enklere å holde det rent og pent.

Såpedispenser, såpekopp og såpeskål – mange forskjellige såpeholdere

Hos oss finner du mange forskjellige varianter av såpeholdere, og hva du velger, kommer helt an på plassen du har på badet, og hva du foretrekker. Vi har såpeskåler og såpekopper som både kan stå på servanten og monteres på veggen. Hvis du ikke vil bruke hånden når du tar i såpeholderen, anbefaler vi en såpedispenser som har forlenget arm på pumpen. Til dusjen finnes det såpekurv med både såpeskål og dusjkurv med plass til fast såpe sammen med sjampo og balsam. Vi har også såpeholdere til vegg som enkelt kan monteres ved servanten ved hjelp av skruene og pluggene som medfølger, eller i dusjen, slik at du alltid har såpe for hånden. En såpeskål eller såpedispenser montert på veggen gjør det enklere å vaske hendene.

Kjøp såpeholder hos Byggmax

Utforsk utvalget av såpeholdere og annen baderomsinnredning som du enkelt kan kjøpe hos Byggmax. Stikk innom nærmeste Byggmax-butikk eller ta en titt på nett for å se hvilke såpeholdere til dusj eller servant vi tilbyr.

Vis mer
Filter

9 Resultater

Sorter etter
Beslagsboden
krom, 6,5x17x22,5cm
175  kr
Beslagsboden
hvit, 6,5x17x22,5cm
179  kr
Beslagsboden
svart, 6,5x17x22,5cm
179  kr
Beslagsboden
mattkrom, 6,5x17x22,5cm
179  kr
Habo
107 29  kr
Habo
613 86  kr
Habo
960 49  kr
Habo
244 87  kr
Habo
121 88  kr