Dusjbatteri

Et nytt dusjbatteri kan bety både nye, smarte funksjoner og et hevet interiør på baderommet. Hos oss i Byggmax har vi blandebatterier til dusj og badekar i ulike utforminger og design til alle baderom.

Funksjonelle blandebatteri til dusj

Et blandebatteri til dusj utgjør flere viktige funksjoner på baderommet ditt. Først og fremst sørger blandebatteri til dusj for at du kan stille inn riktig temperatur i dusjen, men mange modeller har også andre gode funksjoner. For eksempel har noen blandebatterier til dusj låser ved for høy temperatur og vannbesparende teknologi. Tenk på hvilke funksjoner du verdsetter, og basert på det kan du finne den riktig blandebatteri til dusj for deg. Ikke glem å måle riktig og lese produktinformasjonen slik at du er sikker på at blandebatteriet til dusj har de riktige dimensjonene for baderommet ditt.

Dusjbatteri i ulike design

Dusjbatteri gjør mer enn du tror for helhetsinntrykket av baderommet ditt. Et ny blandebatteri til dusj- eller badekar tilfører derfor ikke bare viktige funksjoner til baderommet, men gjør også mye for stilen. Hos Byggmax kan du velge mellom dusjbatteri i ulike utførelser. Det finnes dusjbatteri i et mer moderne, minimalistisk design, men også mer klassiske varianter. Ved å erstatte detaljene, for eksempel dusjbatteri, kan du bringe en ny stil inn på baderommet uten en større renovering.

Kjøp blandebatteri til dusj av høy kvalitet hos Byggmax

Enten du vil ha et nytt blandebatteri til dusj og badekar for funksjonene eller få en ny stil på badet, finner du det hos Byggmax. Du er velkommen til å mikse og matche blandebatteri til dusj og baderom med våre interiørdetaljer på badet. Sjekk ut vårt utvalg av dusjbatteri og andre blandere i fred og ro på vår hjemmeside eller besøk din nærmeste Byggmax-butikk.

Filter

5 Resultater

Sorter etter
Hafsen
Finnes i flere utførelser
Fra 1 199  kr
Grohe 150 C/C
1 695  kr
Grohe 150 C/C
1 999  kr
Grohe
4 099  kr
FM Mattsson
995  kr