Fugemasse Flis

Med flislim kan du være trygg på at flisene sitter som de skal, og med fugemasse gir du flisene den siste finishen som blir kronen på verket for det gode håndverket. Kjøp flislim og fugemasse av god kvalitet rimelig hos Byggmax! Hos Byggmax finner du både fugemasse og flislim til prosjektene dine. Hvis du trenger tilbehør til fliser, har Byggmax et stort utvalg.

Hva er tørketiden for fugemasse?

Tørketiden for fugemasse varierer fra produkt til produkt. Når du kjøper fugemasse, finner du alltid all nødvendig informasjonen på eller med produktet. Les bruksanvisningen nøye før du begynner å bruke produktet, og kontroller at fugemassen har herdet etter virketiden.

Hva er flislim?

Flislim bruker du for å få flisene til å sitte som de skal. Man kan si at flislim fungerer som et lim mellom underlaget og flisen. Massen strykes på overflaten ved hjelp av en sparkel, og deretter spres den jevnt ut før du fester flisen.

Kjøp rimelig fugemasse og flislim hos Byggmax

Hvis du trenger fugemasse og flislim til dine gulv og veggfliser er Byggmax det riktige stedet. Kjøp fugemasse til fliser til gode priser hos Byggmax. Stikk innom en av butikkene våre eller bestill raskt og enkelt på nett.

Vis mer
Filter

3 Resultater

Sorter etter
Adda
Lim for montering av flis, mosaikk, limtegl, dekorstein, marmor og skifer på gulv og vegg. Inne og ute.
199  kr
Ferdigblandet Grå flislim
399  kr
Adda
Finnes i flere farger
Fra 105  kr