Membran

Membran fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Selv verdens vakreste drømmebad kan få fuktskader hvis det ikke er beskyttet og bygd riktig. Investerer du i en våtromsplate vil du ha glede av badet ditt i mange år fremover.

Det viktige grunnarbeidet
Enten du bygger et nytt bad eller skal pusse opp det gamle, er det viktig å beskytte våtrommet mot fuktskader og råte. Med en membran fra Byggmax kan du effektivt beskytte deg mot dyre skader. Våtromsplater gir langvarig beskyttelse og de er enkle å montere. Platene kan monteres direkte på eksisterende vegg eller gulv, og du kan tilpasse størrelsen med en tapetkniv. Du bruker en drill og monteringsskiver for å feste våtromsplatene. En membranmatte brukes til å tette rundt sluk. Det er enkelt å feste slike membranmatter fordi de er selvklebende. Sammen med membranmatten bruker du en godkjent smøringsmembran for å få det helt tett. Vi hos Byggmax kan gi råd og veiledning for ditt prosjekt.

Det perfekte våtrommet
Det finnes mange fordeler med å bruke en membran på våtrommet ditt. De tetter og gir god beskyttelse mot dyre fuktskader og råte. Våtromsplatene fra Byggmax er miljø- og brukervennlige. De brukes som et beskyttende underlag for flis og annen dekorstein. fasadeflis gir et unikt og personlig preg til ditt drømmebad. Det er enkelt å montere den selv. For best resultat og langvarig glede må underlaget være rent, tørt og jevnt. Du trenger en baufil eller tresag for å bearbeide flisen. Når alt er klart smører du ferdigblandet Fix utover underlaget og presser flisplaten på. Etter to døgn har veggen tørket og du kan nyte et forfriskende bad på ditt nye baderom.

Hold fuktigheten borte med membran for våtrom hos Byggmax
Membran er et fantastisk produkt som sikrer våtrommet ditt i mange år framover. Vi hos Byggmax kan tilby kvalitetsprodukter til en konkurransedyktig pris.

Produkt 1-24 av 25

 1. Pris fra
  599   kr /stk
 2. Pris fra
  549   kr /stk
 3. Pris fra
  169   kr /stk
 4. Pris fra
  399   kr /stk
 5. Pris fra
  239   kr /stk
 6. Pris fra
  99 95 kr /stk
 7. Pris fra
  49 95 kr /stk
 8. 1195   kr /stk
 9. Pris fra
  58 95 kr /stk
 10. Pris fra
  49 95 kr /stk
 11. Pris fra
  79 95 kr /stk
 12. Pris fra
  329   kr /stk
 13. Pris fra
  49 95 kr /stk
 14. Pris fra
  44 95 kr /stk
 15. Pris fra
  69 95 kr /stk
 16. Pris fra
  59 95 kr /stk

Produkt 1-24 av 25