Batterilader 36 V Dobbel C 200 AL-KO

1,15 kg, 25,2 cm
ART.NR: 687276992
Lader til AL-KOs Energy Flex 36 V-serie, lader to batterier samtidig og passer til alle Energy Flex-batterier: 4, 5 og 8 Ah. Tekniske data. F.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Batterilader 36 V Dobbel C 200 AL-KO

Lader til AL-KOs Energy Flex 36 V-serie, lader to batterier samtidig og passer til alle Energy Flex-batterier: 4, 5 og 8 Ah.

Tekniske data
F. AL-KO 36 V-serien

Kraftig batteri power for hele hagen
Våre muskelbunter for den perfekt velstelte hagen Det store utvalget i batterifamilien AL-KO 36 V er det beste utgangspunktet for ambisiøse hobbygartnere som ser etter et bredt utvalg av maskiner med et kraftig batterisystem. Med fem gressklippere, en trimmer, en vertikalskjærer, en snøfreser, mange håndholdte maskiner og et multiverktøy med 4 forskjellige kroppsdeler, har batterifamilien AL-KO 36 V alt for hagen din. Din fordel: AAlle AL-KO 36 V maskiner drives av det samme batteri.

Hjertet i AL-KO 36 V-familien er det kraftige 36 V litium-ion-batteriet. Med en effekt på 144 Wh sørger det "lille" AL-KO 36 V-batteriet for trådløs og uanstrengt hagearbeid og en driftstid på opptil 120 minutter. Med det "store" batteriet med en effekt på 180 Wh kan du til og med jobbe opptil 140 minutter!

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Spesifikasjoner
  • Nettovekt (kg): 1,15 kg
  • Emballasjens lengde i cm: 25,2 cm
  • Fremdrift, type: Batteri
  • Bruttovekt (kg): 1,4 kg
  • Dimensjoner, bredde uten emballasje: 24 cm
  • Mål, høyde uten emballasje: 9,8 cm
  • Dimensjoner, lengde uten emballasje: 17 cm
  • Batteriserie: AL-KO 36 V
  • Antall batteriporter: 2 ST
  • WiFi-tilkobling: AL-KO Connect WiFi


Vis mer
Varemerke AL-KO