Brandslange 1,5" AL-KO

Finnes i flere lengder
ART.NR: 687277141
Brannslange 1½" - Høykvalitetsslange for nedsenkbare pumper for å fjerne vann. Slitesterk, ikke klebrig og enkel å rulle opp etter bruk.
Vis mer
Lengde:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Brandslange 1,5" AL-KO

Brannslange 1½" - Høykvalitetsslange for nedsenkbare pumper for å fjerne vann. Slitesterk, ikke klebrig og enkel å rulle opp etter bruk.

Tekniske data
Slange egnet for transport av vann, egnet for nedsenkbare pumper, maks. 10 bar belastning på 6 m

Tilbehøret på området vannteknikk gir deg alt du trenger til dine vannpumper og husvannverk. Det omfattende utvalget av vårt pumpetilbehør er spesialdesignet for AL-KO pumper og svært pålitelig. For å konvertere trykkpumper til pumpeautomater, tilbyr vi AL-KO Hydrokontroll, som sikrer mot tørrkjøring, hvis vannet uteblir, stopper Hydrokontroll pumpen automatisk. Du vil også finne matchende XXL-forfilter, for eksempel for trykkpumper og husvannverk. Dette kan enkelt fjernes og renses. Vi fører også suge- og trykkslanger gjennom vårt tilbehørsprogram.

Original pumpetilbehør
AL-KO tilbehør for pumper inkluderer passende forfilter, filterinnsatser, vår Hydrocontrol for konvertering av trykkpumper til pumpeautomater og suge- og trykkslanger. I alle fall er bruk av regnvann fornuftig fra et økologisk synspunkt: med en pumpe og passende tilbehør kan du ganske enkelt vanne hagen din, pumpe vann fra brønnen eller til og med lage et reelt husvannssystem. Uansett hva du planlegger: Med AL-KO pumper og tilhørende tilbehør til hagen, har du de riktige produktene for hånden.

Vis mer
Varemerke AL-KO