Designgulv GreenVinyl Nature 1-stav 3,8mm

PVC-fri, '3,8x173x1290, 2,901 m2/pk, AC4/32, klickgulv
ART.NR: 651706
Designgulv Greenvinyl Nature 1-stav 3,8 mm er et PVC-fritt og miljøvennlig vinylgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Designgulv GreenVinyl Nature 1-stav 3,8mm

Designgulv Greenvinyl Nature 1-stav 3,8 mm er et PVC-fritt og miljøvennlig vinylgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen. Gulvet er lyddempende, vanntett og dessuten 100 % gjenvinnbart. Dessuten har gulvet AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med EasyConnect

Gulvet er svært enkelt å installere takket være installasjonssystemet EasyConnect. EasyConnect er et klikksystem som gjør det enklere å legge gulvet, og det gir en elegant tekstur og overflate. Det går raskt å legge gulvet, og man får et stabilt gulv som tåler både fukt og varme.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under gulvet, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Classen