El-kabler

El-kabler fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du nylig flyttet inn i en ny bolig, eller føler du det er på tide med en oppgradering? Vi har en kabel som passer til deg.

Få det nyeste innen kabler og ledninger
De fleste av oss ønsker at en ledning skal være skjult, slik at vi unngår å snuble i den eller at den er til sjenanse i hjemmet. Omgivelsene innendørs (eller utendørs) ser mye stiligere ut når alle el-kabler er usynlige. Har du flere rør eller små kanaler i huset ditt, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en PVC-isolert leder. De leveres i ulike lengder og kan gi deg en nærmest usynlig strømforsyning i huset. Ta også en titt på PR-kablene våre til bruk innen- og utendørs. Disse kan monteres rett på veggen, er gode til antenner og andre enheter som ofte må plasseres utendørs.

Tenk på miljøet
Våre varmepumper er perfekte hvis du ønsker å ta vare på miljøet og redusere strømforbruket. Alle som har gått fra oljebasert fyring til mer miljøvennlige produkter har uttrykt hvor lett det faktisk er å installere en varmepumpe selv. I disse dager er de fleste miljøbevisste, og investering av en varmepumpe fyller dine behov både i pose og sekk. Du kommer raskt til å oppdage at inneklimaet forbedrer seg og at strømregningen går ned. Vi fører også luftvannvarmepumpe, varmepumpebeskyttelse og varmtvannspumpe. El-kabler til disse er selvsagt også tilgjengelig i nettbutikken sammen med masse annet tilbehør du både trenger og vil ha til hjemmet.

El-kabler til ditt prosjekt finner du billig hos Byggmax
El-kabler til alle de elektriske enhetene dine finner du på Byggmax. Velg i ro og mak på nettsiden vår blant våre gunstige priser.

17 Produkter

 1. Pris fra
  329   kr /stk
 2. Pris fra
  519   kr /stk
 3. Pris fra
  99 95 kr /stk
 4. Pris fra
  179   kr /stk
 5. Pris fra
  68 95 kr /stk
 6. Pris fra
  649   kr /stk
 7. Pris fra
  59 95 kr /stk
 8. Pris fra
  299   kr /stk
 9. Pris fra
  498   kr /stk
 10. Pris fra
  199   kr /stk
 11. Pris fra
  35 95 kr /stk

17 Produkter