FARGEPRØVE BERGO

Pine, 8 x 5 cm
ART.NR: 65419
Er det vanskelig å velge farge på Bergo-gulvet? Bestill en fargeprøve av de fargene du er interessert i, slik at du kan velge i fred og ro.
Vis mer
st
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

FARGEPRØVE BERGO

Er det vanskelig å velge farge på Bergo-gulvet? Bestill en fargeprøve av de fargene du er interessert i, slik at du kan velge i fred og ro.

Bergo-gulv

Bergo er en type plastgulv som så dagens lys i starten av 1970-tallet. Målet var å lage et slitesterkt og fuktbestandig gulv som er lett å legge, og som kan brukes der omstendighetene krevde at gulvet tålte det meste. Gulvet har først og fremst blitt brukt flittig i kjellere, på terrasser samt i industri og bilhaller. Takket være slitestyrken kan det til og med legges på skipsdekk, og derfor finnes det på flere skip rundt om i verden.

I senere tid har Bergo lansert nye gulvserier med fokus på farge og design, slik at du får gulvets slitestyrke og funksjonalitet i utførelser som passer fint i hjemmet. Med flere typer mønstre og en rekke farger får du stor valgfrihet til å skape en personlig atmosfære der du velger å legge gulvet. Gulvet kan brukes nesten overalt – fra fuktige kjellergulv til stua.


Fordeler

– Gulvet legges helt uten verktøy, bortsett fra treklubbe eller gummihammer. Hvis flisene må sages til, gjøres det med stikksag eller baufil.
– I de fleste tilfeller kreves det ikke forarbeid før leggingen. Men underlaget bør være rent, og hvis det er store ujevnheter, må de rettes ut med egnet materiale.
– Hvis du velger et gulv fra Bergo, trenger du ikke å tenke på luftspalter eller fuktisolering. Flisen er utformet slik at det blir en naturlig luftspalte mellom underlaget og det nye gulvet. På den måten får man et fuktfritt gulvbelegg som man kan oppbevare ting på uten at de trekker til seg fuktighet.
– Alle gulvfliser er så slitesterke at de kan brukes i garasjen. Hvis du trenger et enda mer slitesterkt gulv, finnes gulvet Premium. Det anbefales i mer krevende miljøer, for eksempel i racingsammenheng der gulvet ofte tas opp og flyttes.
– Flisene kan ligge utendørs hele året, og de påvirkes ikke av snø eller is.
– Gulv fra Bergo er veldig enkle å flytte fra for eksempel terrassen til garasjen eller fra butikken til lageret. Flisene plukkes enkelt opp og legges uten lim, skruer eller spiker på det nye stedet.
– Gulvflisene er laget av polypropylen, og de kan resirkuleres 100 %. Emballasjen kan også resirkuleres.

Vis mer
Varemerke Bergo
Leverandørens artikkelnummer 2PI