Fastkarmvindu tre Lyssand Plus

5x6, 2-lags energiglass, 1-rams, u-verdi:1,2
Artikkelnummer: 6225007
Vekt: 7.67
Bytt til velisolerte vinduer med energiglass fra Lyssand og senk dine enerigkostnader. Dette høykvalitetsvinduet slipper ut omtrent 50% mindre varme – og slipper inn ekstra mye lys!
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
8-10 uker
2019   kr /stk
stk
Fastkarmvindu tre Lyssand Plus
Bytt til velisolerte vinduer med energiglass fra Lyssand og senk dine enerigkostnader. Dette høykvalitetsvinduet slipper ut omtrent 50% mindre varme – og slipper inn ekstra mye lys! Vinduet er laget av tre og kommer i en hvit utførelse med 2-lags energiglass. Ettersom vinduet er fast slipper det inn ekstra mye lys, noe som gjør vinduet perfekt for rom der lysinnslippet er spesielt viktig. Den lave U-verdien (1,2) betyr at vinduet har god isolering og beholder innendørskomforten. For samme modell med enda lavere U-verdi, klikk her!

CE-merket, testet av SP Trätek i Sverige.

U-verdi (Energiverdi)

U-verdien gir en verdi på hvor godt et vindu eller en dør forhindrer varme i å forsvinne ut av bygningen. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolerer vinduet eller døren.

En lav U-verdi innebærer mindre energi-tap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold.

U-verdien finner man ved å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

Et vindu med målet 5x12 har et modulmål 5x12 desimeter som angir selve hullet i veggen. Karmens egentlige størrelse er 480x1180 mm som gjør det mulig å justere karmen ved montering. Karmdybde: 105 mm

Riktig skrue

Om vinduet skal festes i en yttervegg av tre anbefales vanlige 70 mm karmskruer. Skal det monteres i en vegg av stein eller tegl, anvendes karmskrue i kombinasjon med plugg.

Bestillingsvare

Produkter som er merket med «Bestillingsvare» lages spesielt for deg etter dine ønsker og dermed gjelder ikke angreretten.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer FKP5X6
Varemerke Lyssand