FILTERBALLER 700G SWIM & FUN

ART.NR: 6440026
Filterballs har en overlegen filtreringsevne sammenlignet med vanlig filtersand og løse patronfiltre.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

FILTERBALLER 700G SWIM & FUN

Filterballs har en overlegen filtreringsevne sammenlignet med vanlig filtersand og løse patronfiltre. Kulene danner en effektiv filtermatte som tilpasser seg ethvert filter, og som fanger opp svevende partikler i vannet ned til 10 mikron (filtersand fanger opp svevende partikler ned til 40–50 mikron).


- Gir rent og krystallklart bassengvann
- Overlegen filtreringseffekt sammenlignet med vanlig filtersand.
- Fanger opp svevende partikler i vannet ned til 10 mikron (filtersand ned til 40–50 mikron).
- 700 gram erstatter 25 kg filtersand.
- Krever ikke vedlikehold eller ekstra flokkuleringsmiddel.
- Aldri mer filtersand i bassenget.

Swim & Fun Scandinavia Filterballs er filterballer som er laget av et patentert filtermateriale av polymer som består av en blanding av flerfasede polyesterfibre med forskjellige overflatestrukturer. Takket være den spesialutviklede flerfasede ballformen oppnår man maksimal filteroverflate med minimalt volum. I midten av hver ball er det en tett filterkjerne som omgis av en mer åpen overflatestruktur. Ballene danner sammen en effektiv filtermatte som tilpasser seg formen på ethvert filter. Den unike strukturen gjør at svevende partikler i vannet helt ned til 10 mikron fanges opp av filterballene. Resultatet er et fantastisk rent bassengvann – og et endelig farvel til filtersand i bassenget.

Bruksanvisning:
Demonter pumpen fra strømkilden. Åpne filterbeholderen som beskrevet i produkthåndboken. Fjern det gamle filtermaterialet. Fyll filterbeholderen helt opp med Swim & Fun flerfasede Filterballs. Fordel ballene jevnt uten å trykke dem sammen. Obs: Hvis filterballene trykkes sammen, blir filteregenskapene dårligere. Lukk filterbeholderen som beskrevet i produkthåndboken. Kontroller vannsirkulasjonen regelmessig. Det anbefales å bytte ut Swim & Fun Filterballs når badesesongen starter. Filterballs kastes enkelt som vanlig restavfall etter bruk.

Vis mer
Varemerke Swim & Fun
Leverandørens artikkelnummer 1069