Fliser Pulido Ibon Acero 60x120

ART.NR: 6467262
En blankpolert klinkerflis i storformat med dristig design i blågrå fargetoner, som gir en følelse av naturtro stein. Nøyaktig størrelse på plate er 59,5 x 119 cm
Vis mer
pakke
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Fliser Pulido Ibon Acero 60x120

Pulido Ibon Acero er en klinkerflis i storformat med dristig design i blågrå fargetoner, som gir en følelse av naturtro stein. Denne klinkerflisen gir særpreg til alle rom! Overflaten er slett og blank med et luksuriøst preg.

Med egenskaper som høy holdbarhetsgrad og god frostsikkerhet egner Pulido Ibon Acero seg på steder med middels belastning. Vær oppmerksom på at bruk av klinkerfliser utendørs frarådes i det nordiske klimaet. Klinkerflisen kan med fordel brukes både på vegger og gulv.

Klinkerflisen er rektifisert (laserkuttet) slik at hver flis/plate er nøyaktig like stor og kan legges med smale fuger.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Rektifiserte klinkerfliser

En rektifisert klinkerflis kalles også laserkuttet klinkerflis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige klinkerfliser. Rektifiserte klinkerfliser kan med fordel legges med svært smale fuger.

Klinkerfliser i storformat

Klinkerfliser som er større enn 60 x 60 cm kalles ofte storformatklinker. Denne typen klinkerfliser brukes stadig oftere på bad, i ganger, på kjøkken og i stuer. Klinkerfliser i storformat gir et elegant og eksklusivt inntrykk, med få fuger på store flater. Plater i storformat er dessuten enkle å rengjøre, da det er få fuger som kan samle støv og smuss.

Vedlikehold

Bruk rengjøringsmiddel for gulv eller klinkerfliser når du rengjør klinkerflisene.

Funksjoner:
  • Blank og jevn overflate
  • Glasert
  • Klinkerfliser i Porcellanato
  • Rektangulær 59,5 x 119 cm
  • Vannabsorpsjon < 0,5 %
Bruksområde:
  • Klinkerfliser til innendørsbruk
  • Klinkerfliser for vegg og gulv
NB! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 101030583