Fliser Pulido Sabine White 120x120

ART.NR: 6467266
Marmorinspirert klinkerplate i storformat, som passer både innendørs og utendørs. Med den blanke og marmorerte overflaten gir klinkerplaten et naturtro inntrykk av Carrara-marmor – en av de mest berømte marmorvariantene. Størrelse på plate 120 x 120 cm.
Vis mer
pakke
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Fliser Pulido Sabine White 120x120

Sabine White 120 x 120 er en marmorinspirert klinkerplate i storformat, som passer både innendørs og utendørs. Med den blanke og marmorerte overflaten gir klinkerplaten et naturtro inntrykk av Carrara-marmor – en av de mest berømte og populære marmorvariantene i verden. Klinkerflisene kan brukes både innendørs og utendørs, takket være slitestyrken og holdbarheten. Sabine White er også frostsikker. Den kan enkelt legges på både vegger og gulv.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Rektifiserte klinkerfliser

En rektifisert klinkerflis kalles også laserkuttet klinkerflis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige fliser. Rektifiserte klinkerfliser som denne kan med fordel legges med svært smale fuger.

Klinkerfliser i storformat

Klinkerfliser som er større enn 60 x 60 cm kalles ofte storformatklinker. Denne typen klinkerfliser brukes stadig oftere på bad, i ganger, på kjøkken og i stuer. Klinkerfliser i storformat gir et elegant og eksklusivt inntrykk, med få fuger på store flater. Plater i storformat er dessuten enkle å rengjøre, da det er få fuger som kan samle støv og smuss.

Vedlikehold

Bruk rengjøringsmiddel for gulv eller klinkerfliser når du rengjør klinkerflisene.

Funksjoner:
  • Matt, slett overflate
  • Glasert
  • Klinkerfliser i Porcellanato
  • Kvadratisk 120 x 120 cm
  • Vannabsorpsjon < 0,5 %
  • Frostsikker
Bruksområde:
  • Klinkerfliser til innendørs og utendørs bruk
  • Klinkerfliser for vegg og gulv
Obs! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 101030589