GULVPRØVE LAMINATGULV EIK 3-STAV MATT 8 MM

295x193 mm
Artikkelnummer: P-656256
Vekt: 0.5
Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye vegg-til-vegg-teppe, slik at du i ro og mak kan sammenligne gulv.
OBS! Ingen angrerett på Gulvprøve.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
0   kr
GULVPRØVE LAMINATGULV EIK 3-STAV MATT 8 MM
Klassisk og rimelig laminatgulv i lys og varm eik 3-stav. Gulvet er mattlakkert med en flott finish som er behagelig å gå på. Eik 3-stav er et 8 mm tykt laminatgulv med en base av miljøvennlig HDF som er enkelt å legge.

Bestandighetsklasse


Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem


Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme


Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta